Recipe: Tasty Squashfrikadeller

Squashfrikadeller. Squash frikadeller er en af mine favoritopskrifter på vegetariske grøntsagsdeller. De revne squash saltes let og drypper af i en si. Denne frikadelle fik jeg inspiration til, på en tur til Grækenland.

Squashfrikadeller Squash frikadeller bliver i skrivende stund indtaget med den ene hånd, imens jeg trykker på tasteturet med den anden. Squashfrikadeller - vegetardeller med squash og parmesan. På vej i sommerhus i fredags kørte vi forbi en lille økologisk gårdbutik, hvor jeg købte en squash. You can have Squashfrikadeller using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Squashfrikadeller

  1. You need 4 of øko squash, rives groft.
  2. It's 2 of store øko gulerødder, rives groft.
  3. It's 2 of revne løg.
  4. You need 4 fed of hvidløg, fintrevne.
  5. You need 2 of hele æg.
  6. It's 2 of dl panko- eller alm rasp.
  7. You need of Salt, peber, Provence krydderi og tørret chili.
  8. Prepare of Rigeligt rapsolie til stegning.

Squash er ikke en grøntsag jeg bruger. Squashfrikadeller er helt klart mit favoritalternativ til klassiske frikadeller lavet af svinekød. Squashdellerne smager selvfølgelig ikke præcis ligesom klassiske frikadeller, men godt smager de!! Squash frikadeller med urter og kartofler smager skønt og de er nemme at lave.

Squashfrikadeller instructions

  1. De revne squash saltes let og drypper af i en si. Tryk dem fri for væde når du skal bruge dem..
  2. Alle øvrige ingredienser blandes godt inden den revne squash røres i. Kom evt “farsen” i en si, så den kan fortsætte ned at dryppe af for overskydende væske..
  3. Kom rigeligt rapsolie på en pande, skru op til god varme. Læg frikadellerne på og skru ned til jævn varme. Frikadellerne skal stege temmelig længe, så hold øje med de ikke bliver sorte. Skru op igen, når du vender dem, og ned når de har fået lidt farve..
  4. Server med salat, brød og evt. en yoghurtdressing med mynte..

De lækre vegetar frikadeller er et hit - også i madpakken. Squash frikadeller med revet squash, parmesan og krydderurter. Perfekt som tilbehør eller alene med f.eks. pesto, tomatsauce eller tzatziki. Frikadeller are Danish meatballs, made with veal and pork, and shaped into slightly flattened ovals. Squash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadeller.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Squashfrikadeller"

Post a Comment