Recipe: Perfect Silkeblød hjemmelavet spaghetti med middelhavs-kyllingekødboller og -sauce - Rimmers Køkken
Silkeblød hjemmelavet spaghetti med middelhavs-kyllingekødboller og -sauce - Rimmers Køkken. En hjemmelavet bodyscrub er med til at fjerne døde hudceller, og din hud vil føles frisk og silkeblød bagefter. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvilke dufte og virkninger din scrub skal have. Derudover er en hjemmelavet bodyscrub også både god for dine sanser og din pengepung.
Brug en stavblender til at mose dem med. Pres derefter mosen gennem en si for en silkeblød effekt. You can have Silkeblød hjemmelavet spaghetti med middelhavs-kyllingekødboller og -sauce - Rimmers Køkken using 28 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Silkeblød hjemmelavet spaghetti med middelhavs-kyllingekødboller og -sauce - Rimmers Køkken
- It's of Pasta (hel portion):.
- Prepare 400 g of tippo 00 mel.
- It's 75 g of fint semolina.
- It's 12 of æggeblommer.
- You need 2 spsk of god olivenolie.
- It's 4 spsk of iskoldt vand.
- It's of Sauce:.
- It's 1 of løg.
- It's 1 of +1 fed hvidløg.
- It's 3-400 g of modne tomater.
- Prepare 2 of håndfulde frisk spinat, grofthakket.
- It's 1 håndfuld of bredbladet persille, grofthakket.
- It's of Evt et par stilke frisk oregano.
- You need 1/2 of citron skal og saft.
- You need of evt 1 tsk sukker.
- Prepare 3 spsk of olivenolie.
- Prepare of salt og peber.
- You need 50 g of fintrevet parmesan.
- It's 50 g of pistacienødder.
- It's of Kyllingekødboller:.
- You need 400 g of hakket kyllingekød.
- Prepare 1 of løg.
- It's 1 of hvidløg.
- Prepare 1 spsk of Herbes de Provence.
- It's 3 spsk of finthakket frisk spinat og bredbladet spinat.
- It's of salt og peber.
- You need 1 of lille æg.
- Prepare 1 håndfuld of havregryn.
Silkeblød hjemmelavet spaghetti med middelhavs-kyllingekødboller og -sauce - Rimmers Køkken step by step
- Pasta: Læg de to slags mel ud på en bordplade eller en bred skål. Lav en dyb hulning på toppen og tilsæt æggeblommer, olivenolie og vand.
- Begynd at mixe mel og æg fra kanten lidt efter lidt.
- Når dejen begynder at blive for svær at samle, ælt nu med hænderne til dejen er lækker glat og sammenhængende. Virker den lidt for tør, så fugt hænderne og tilfør lidt ekstra vand på den måde.
- Pak ind i film og læg på køl i 30 min eller natten over.
- Kyllingekødboller: Bland kyllingekødet med fintrevet løg og hvidløg, finthakkede krydderurter samt krydderier. Rør godt igennem sammen med æg og havregryn.
- Form til små kødboller (tennisbold-størrelse) og steg gyldne på en pande. Sæt til side.
- Hæld pistacienødder i en morter og lav dem til 50/50 mel og stykker (du bestemmerforholdet. Melet jævner lidt).
- Sauce: Finthak løg og hvidløg og blancher dem i lidt olivenolie. Tilsæt grofthakkede tomater og krydderurter og lad saucen stå og koge ind. Tilsæt citronsaft og citronskal samt olivenolie. Smag til med salt, peber og evt sukker og kog ind. Varm kødbollerne op i saucen. Tilsæt fintrevet parmesan og pistacienødder ge inden servering (hold lidt tilbage).
- Kør pastaen (ca 100-150 g pr person) igennem pastamaskinen (tykkelse 7) og lav spaghetti. Drys med semolina og ryst melet forsigtigt ind i pastaen, så den ikke ‘brænder sammen’.
- Koges i rigeligt saltet vand, men kun lige til vandet begynder at koge op igen (al dente). Vandet sies fra i et dørslag og der rystes lidt olivenolie henover.
- Sauce med kødboller og spaghetti serveres straks med ekstra parmesan og pistacienødder.
0 Response to "Recipe: Perfect Silkeblød hjemmelavet spaghetti med middelhavs-kyllingekødboller og -sauce - Rimmers Køkken"
Post a Comment