Easiest Way to Prepare Tasty Tarteletter med asparges, ærter, kylling og ærteskud
Tarteletter med asparges, ærter, kylling og ærteskud. Smages til med salt og peber. Rejer og aspargessnitter vendes i sovsen. Dild hakkes fint (tag lidt fra til pynt som ikke hakkes) og vende i som det sidste.
Tarteletter betyder "små tærter" - server de skønne tarteletter som både forret og hovedret. Den Klassiske med dansk kylling og hvide asparges i fløde , toppet med friske krydderurter. Den "Kedelige" med smagfuld skinke og sommer ærter, toppet med ristet bacon. You can have Tarteletter med asparges, ærter, kylling og ærteskud using 17 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Tarteletter med asparges, ærter, kylling og ærteskud
- It's 1 of bouillonterning.
- You need 5 of dl vand.
- You need 1 of kyllingebrystfilet.
- You need 1 bundt of asparges (250 g).
- You need 2 of dl ærter (fra frost).
- It's 25 g of smør.
- You need 1 of spsk. hvedemel.
- It's 1 of tsk. sennep.
- It's 1 of ds hvide asparges (ca. 200 g).
- You need 1,5 of dl piskefløde.
- Prepare 1/2 of citron (øko).
- It's 1 of tsk. stødt muskatnød.
- You need of salt.
- It's of peber.
- Prepare 10 of tarteletter.
- You need of Pynt:.
- Prepare of ærteskud.
Vi har tarteletter på den nye menu venner. med hvide asparges og stegte kalvebrisler i flødestuvning med franske. Tarteletter med høns i asparges er en favorit i de fleste hjem. Opskriften her er nem at gå til og meget velsmagende. Den tykke sovs med aspargesstykker og mundrette bidder af høne (eller kylling), er noget der i sandhed kan samle det danske folkefærd.
Tarteletter med asparges, ærter, kylling og ærteskud step by step
- Opløs bouillonterningen i kogende vand, og kog kyllingekødet heri i 15-20 min..
- Tag kødet op (gem kogevandet), og riv det fra hinanden med to gafler..
- Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede del af, og skær dem i mundrette stykker..
- Giv asparges og ærter et kort opkog i bouillonen, og tag dem op..
- Tænd ovnen på 180 grader..
- Smelt smørret i en ren gryde, drys melet i, og pisk sammen. Tilsæt sennep, den varme bouillon og halvdelen af lagen fra dåsen med de hvide asparges. Kog op, og kom fløden i lidt af gangen. Kog igennem, til sovsen tykner. Smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, muskatnød, salt og peber..
- Kom kød, hvide asparges (afdryppede) og resten af grøntsagerne i sovsen, og varm den godt igennem..
- Varm tarteletterne i ovnen i ca. 5 min. ved 180 grader..
- Skyl og slyng ærteskuddene, og pluk dem groft..
- Kom fyldet i tarteletterne, drys med ærteskud, og servér straks..
- Tip: Lav fyldet i god tid. Så kan du hurtigt trylle lækre tarteletter frem..
Tarteletter med kylling, asparges og ærter. Tartelette betyder egentlig lille tærte på fransk - så værs'go' her får du opskriften på en lille traditionel dansk tærte med høns og asparges. Tarteletter med høns i asparges er en ægte dansk klassiker - rigtig mormormad. (©DR). Tarteletter med høns i asparges er en af de mest elskede traditionelle danske hverdagsretter. I programmet Spise med Price bagte brødrene selv tarteletterne, men de kan sagtens erstattes med.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Tarteletter med asparges, ærter, kylling og ærteskud"
Post a Comment