Recipe: Appetizing Mortensand med æbler, svesker og appelsin

Mortensand med æbler, svesker og appelsin. Gnid anden ind- og udvendig med salt og peber og fyld den med æblestykker og/eller svesker, bindes evt. op med kødsnor. Når kullene er varme hældes de i bakkerne i siden af grillen, foliebakke placeres imellem. Risten læges på plads, og anden lægges på grillen med brystet nedad i ca.

Mortensand med æbler, svesker og appelsin Konkurrence: brunt men lækkert Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. Ovnbagt makrel med lun salat. Узнать причину. Закрыть. Langtidsstegning er vejen til den perfekte and, da den nænsomme stegemetode sikrer, at kødet er både mørt og saftigt hele vejen igennem. You can cook Mortensand med æbler, svesker og appelsin using 28 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Mortensand med æbler, svesker og appelsin

  1. Prepare 1 of økologisk landand fra St. magleby.
  2. You need of Salt og peber.
  3. It's 1 pose of agen svesker.
  4. Prepare 1 of stort rødt æble.
  5. Prepare 1 of økologisk appelsin.
  6. It's 2 of dl. vand.
  7. Prepare of Sovs:.
  8. Prepare of Andefond:.
  9. Prepare of Se min opskrift på Cookpad.
  10. It's of Skyen fra bradepanden.
  11. Prepare 1/2 of dl blommesaft fra syltede blommer i portvin.
  12. Prepare 1 of dl portvin.
  13. You need of Skræl og saft fra 1 økologisk appelsin.
  14. Prepare of Evt lidt piskefløde.
  15. Prepare of Salt og peber efter smag.
  16. You need of Tilbehør:.
  17. You need 1 kg of brunekartofler.
  18. You need 15 g of klaret smør.
  19. Prepare 50 g of sukker.
  20. You need 1 1/2 kg of store kartofler til Hasselbackkartofler.
  21. You need 20 g of klaret smør.
  22. You need of Salt og peber.
  23. It's of Rødkålssalat, se min opskrift på Cookpad.
  24. You need of Kogt rødkål (se min opskrift på Cookpad som tilbehør til flæskesteg).
  25. Prepare of Syltede asier.
  26. It's of Syltede drueagurker.
  27. It's of Blommer syltet i portvin.
  28. You need of Ribsgelé.

En langtidsstegt and med rødløg, appelsin, svesker og æbler. Gnid anden indvendig med groft salt. Pensel anden med smeltet smør og læg den på en rist over en bradepande. Langtidsstegt and med svesker og æbler er klassisk dansk julemad. (©DR).

Mortensand med æbler, svesker og appelsin instructions

  1. Gnid anden indvendigt og udvendigt med salt og peber. Fyld anden med svesker, æbler og appelsin og luk den med kødnåle. Læg anden på en lille bradepande på en rist og hæld vandet ved, læg den med brystet nedad og sæt den i ovnen ved 140 grader i 4 timer. Vend anden og lad den stege videre i 1 time. Jeg havde købt et ferskt andebryst da vi skulle være 7 voksne og 3 børn, det blev stegt på panden i 12 minutter på skindsiden og lagt med i ovnen til grillning til sidst..
  2. Imens koges brunkartoflerne og sukkerbrunes med klaret smør og sukker til de er gyldne. De store kartofler skrælles og skæres halvt igennem til Hasselbackkartofler, pensles med smør og drysses med flagesalt og peber og sæt dem i ovnen sammen med anden. Tages ud når de er møre og brune. Når anden er mør tages den ligeledes ud og parteres, lægges i bradepanden og får grill til skindet er sprødt..
  3. Skyen hældes fra bradepanden, skummes for fedt og hældes op i andefonden sammen med de nævnte ingredienser og koges igennem og smages til. Server nu anden med alt tilbehøret og nyd den dejlige brune mad. jeg havde nogle frikadeller tilbage i fryseren fra 100 års fødselsdagen, dem serverede jeg sammen med anden, så de børnebørn der ikke spiste and kunne få mormorfrikadeller..
  4. Jeg gemmer alle ben og skrog og koger en fond næste dag, så har jeg fond til juleanden eller gåsen. Fonden skal koge ca. 2 timer med timian, løg og løvstikke. Sigtes og koges ind til passende smag og krydres med salt og peber..
  5. .
  6. .

Serveringsforslag - med brunede kartofler og rødkål. (©DR). Sådan tilbereder du den perfekte andesteg til julemiddagen og laver en skøn andesovs af skyen. © Columbus Leth Opskrift på farsbrød med æbler, svesker og kålsalat. Julen nærmer sig, og derfor er farsbrødet blevet fyldt med æbler og svesker, så Skyl æblerne, og skær dem i smalle både. Smør et ovnfad, og læg halvdelen af farsen i bunden af fadet. Læg æblebåde og svesker tæt sammen oven. med gaffel og kniv i ryggen; lige hen til den fattige pige kom den; da slukkedes svovlstikken og der var kun den tykke, kolde mur at se.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Mortensand med æbler, svesker og appelsin"

Post a Comment