Easiest Way to Make Delicious Rødkål version 2 (Trykkoger)
Rødkål version 2 (Trykkoger). Opnå uendelige muligheder når du anvender en trykkoger til din madlavning. Alt det du kan med din trykkoger kan ikke tælles på én hånd. Du får med garanti en trykkoger du kan stole på.
Smelt fedtet i trykkogeren og vend kålen i det. Tilsæt eddike, ribssaft, kommen, sukker og salt. Hjemmelavet rødkål det klassiske tilbehør til flæskesteg og andesteg, til både mortens aften og jul. You can cook Rødkål version 2 (Trykkoger) using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Rødkål version 2 (Trykkoger)
- Prepare 1,5-2 of kilo rødkål - snittet.
- You need 0,5 liter of lagereddike.
- It's 1 spiseske of salt.
- Prepare 0,3 liter of ribssaft.
- Prepare 350 gram of sukker.
Snit kålen fint og svits den i smør (brug andefedt hvis du har det) i en gryde. Tilsæt eddike når kålen er faldet lidt sammen. Lun rødkål spiser mange af os juleaften. Hvis du har lyst til at prøve en frisk og sprød variant, er denne et godt bud.
Rødkål version 2 (Trykkoger) step by step
- Tilsæt rødkålen i trykkogeren.
- Tilsæt resten af ingredienserne.
- Luk låget, skru helt op for blusset og indstil trykkogeren til hurtig.
- Når trykket er nået skrues ned til vedligeholdelsesvarme (på min er det cirka en tredjedel).
- Kog under tryk i 15 minutter.
- Lad dampen ryge ud naturligt i 10 minutter hvorefter trykket kan fjernes hurtigt.
Fantastisk opskrift på Rødbeder kogt i trykkoger. Rødbeder kan tage op til en time at få møre ved almindelig kogning. Hjemmelavet rødkål - se hvordan kok Per Thøstesen fra Bistro Boheme laver lækker rødkål Hjemmelavet rødkål er så meget bedre end det man kan købe og så er det bare super nemt at lave. Claus Holms version af hjemmelavet rødkål.
0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Rødkål version 2 (Trykkoger)"
Post a Comment