How to Make Yummy Traditionel lagkage med et pift

Traditionel lagkage med et pift. Fantastisk opskrift på Traditionel lagkage med et pift. Man kan gøre lidt forskellige ting, hvis man vil forsøge at friske en traditionel lagkage lidt op på enkel måde og sætte et eget præg, selvom de fleste ingredienser er "hjemmebragte". Man kan gøre lidt forskellige ting, hvis man vil forsøge at friske en traditionel lagkage lidt op på enkel måde og sætte et eget præg, selvom de fleste ingredienser er "hjemmebragte".

Traditionel lagkage med et pift Man kan gøre lidt forskellige ting, hvis man vil forsøge at friske en traditionel lagkage lidt op på enkel måde og sætte et eget præg, selvom de fleste ingredienser er "hjemmebragte". Jeg ønsker et kæmpe stort tillykke til min ældste lillebror med sin flotte, sorte studenterhue. I anledning af hans dimission er der blevet lavet en lagkage med friske, søde, danske jordbær og ristet kokos. You can cook Traditionel lagkage med et pift using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Traditionel lagkage med et pift

  1. It's 1 of pk. lagkagebunde.
  2. You need 1 of pk. lagkagecreme (pulver).
  3. Prepare 1/2 of l mælk.
  4. You need of Ca. 1/2 dl Cointreau.
  5. You need of Ca. 20-25 små, knuste makroner.
  6. It's of Ca. 2 dl jordbærsyltetøj.
  7. It's 1-2 of spsk. citronsaft.
  8. You need of Pynt:.
  9. Prepare 1/4 of l piskefløde eller mere, hvis man er til meget flødeskum.
  10. It's of Hakkede nødder/mandler.
  11. You need of Frisk frugt i skiver/stykker (her mango i skiver).
  12. Prepare of Citronmelisse (10-15 fine, små blade).
  13. Prepare of Lidt revet citronskal, chokolade el.lign.

Flødeskummet var blandet med fed creme fraiche så den blev eeekstra cremet og fyldig! Fremgangsmåde Lav kagecremen dagen før, så den kan nå at afkøle. Kager spiser vi gerne, når der skal hygges. Og jo mere der skal fejres, jo flere lag kommer der på kagerne: Lagkager hører sig derfor til ved særlige, festlige lejligheder, når nogen eller noget skal fejres.

Traditionel lagkage med et pift step by step

  1. Læg lagkagen sammen en dag eller halvanden før serveringen ved at lægge fyld imellem de 3 lagkagebunde på et fad. Den ene slags fyld til et lag er jordbærmarmelade iblandet citronsaft (hvis det er en meget sød og færdigkøbt udgave) og evt. blendet - den anden slags til det andet lag er kagecreme og makroner. Kagecreme piskes op med mælk og tilsættes til sidst Cointreau (evt. lidt efter lidt efter smag - men den må gerne "smage af noget"). Fordel cremen godt og knus makronerne over..
  2. Tryk kagens lag lidt sammen, dæk kagen med film - og sæt den på køl til kort før servering..
  3. Inden den tages ud af køleskabet, gøres pynten klar. Pisk fløden, skær frugt, hak nødder, lav citronskal mv. Fordel derefter fløde over kagen - det kan gøres i et fint lag hele vejen rundt (også ned ad siderne) med en palet. Pynt derefter kagen med de øvrige ingredienser, fx á la det på billedet..

Lagkager kan laves med meget forskelligt fyldt. Vi foreslår du forsøger dig frem med det, som du bedst kan lide, fx banan, jordbær eller kiwi. Vi har samlet et galleri med mange flere lækre lagkager til dig lige her!. Ufattelig lækker lagkage med friske frugter, svampede bunde med marcipan og fløjlsblød mascarponecreme med et pift af citron - den har bare det hele. Her vil jeg vise dig, hvordan du bærer dig ad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Traditionel lagkage med et pift"

Post a Comment