Recipe: Delicious Spinat/ricotta cannelloni, tomatbund, kylling og citronsauce (friske lasagneplader) - Rimmers Køkken
Spinat/ricotta cannelloni, tomatbund, kylling og citronsauce (friske lasagneplader) - Rimmers Køkken. Cannelloni er en italiensk klassiker og består af friske lasagneplader med fyld En enkel og meget velsmagende ret. Fyldet kan varieres, ved f.eks. at komme kylling eller oksekød i. Tomatsaucen er ret mild i smagen, men tilsæt gerne chili eller andre stærke krydderier, hvis du ønsker en stærk sauce.
Hurtig og lækker mad: Velsmagende og tidsbesparende. For eksempel denne lækre tomatsalat med feta. TIP: Man kan sagtens erstatte den friske spinat med en tilsvarende mængde frossen spinat. You can cook Spinat/ricotta cannelloni, tomatbund, kylling og citronsauce (friske lasagneplader) - Rimmers Køkken using 33 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Spinat/ricotta cannelloni, tomatbund, kylling og citronsauce (friske lasagneplader) - Rimmers Køkken
- Prepare of Spinat/ricotta fyld.
- It's 400 g of helbladet spinat fra frys.
- It's 1 of løg.
- You need 2 fed of hvidløg.
- You need of salt og peber.
- You need of lidt smør.
- You need of lidt olie.
- You need 1 of ds ricotta.
- Prepare 2 of æg.
- You need 100 g of revet mozzerella eller mere.
- Prepare of revet muskatnød.
- It's of Lidt revet parmasan, hvis du har det i skuffen.
- Prepare 250 g of friske lasagneplader (REMA1000 har pk med plader ikke rulle).
- You need of Tomatsauce:.
- Prepare 2-4 fed of hvidløg.
- Prepare 2 of ds flåede tomater.
- Prepare 2 of friske tomater.
- You need of krydderurter som fx rosmarin og timian, eller tørrede urter.
- It's of evt æbleeddike for at få lidt ekstra syre-modspil til de søde tomater.
- Prepare of samt hvad du ellers holder af i en tomatsauce.
- You need 100 g of revet mozzarella til topping.
- Prepare of Kyllingebryst:.
- It's 1 of kyllingebryst pr person (alt efter størrelsen og sult naturligvis).
- Prepare 1 of citron.
- Prepare of smør til stegning.
- You need of olie til stegning.
- You need of Citronsauce:.
- It's 1 fed of hvidløg, finthakket.
- You need 1 spsk of ekstra jomfruolivenolie.
- It's 4 spsk of citronsaft + revet øko citronsskal.
- It's of Evt citronpeber.
- You need 1-2 of dl fløde.
- It's of salt og peber.
Der findes få ting der er SÅ godt som cannelloni med ricotta og spinat. Kombinasjonen pasta, ricotta, spinat og tomater er en av mine favoritter, og er en gjenganger i flere italienske retter. Jeg kjøpte med meg mange pakker med Cannelloni fra Bilka i Ålborg. Så kommer du over Cannelloni, så kjøp.
Spinat/ricotta cannelloni, tomatbund, kylling og citronsauce (friske lasagneplader) - Rimmers Køkken instructions
- Start med at gøre kyllingebrysterne i stand. Skær trævler og evt blod væk. Stik små små huller i kødet med en spids skarp kniv. Læg dem i et fad og pres citronsaften ud over. Syren mørner og giver smag til kødet. Stil på køkkenbordet, mens du laver de næste steps.
- Spinat/Ricotta fyld: Riv løg og hvidløg groft og lad dem 'klare' langsomt i lidt olie og smør.
- Tilsæt den frosne spinat og optø den langsomt sammen med løgene. Krydr med salt og peber. Den må gerne blancheres til spinatens saft er kogt væk. - Køl spinaten af og hak det groft med en skarp kniv.
- Bland æg, ricotta, spinat, revet muskatnød, revet ost og parmasan. Smag, om der skal ekstra salt og peber til. Fyld på sprøjtepose og læg på køl.
- Tomatsauce: Riv løg og hvidløg groft og lad dem klare i lidt olie og smør.
- Tilsæt tomaterne, tilsæt de krydderier DU synes en god tomatsauce skal smage af. Kog den lidt ind og purér den med blender og passér den evt også gennem en sigte, hvis du kan lide den rigtig 'smooth'. Hæld ca 3/4 af saucen i et ildfast fad.
- Tænd ovnen på 200°.
- Læg nu lasagnepladerne ud på bordet. Klip et relativt stort hul i sprøjteposen (man kan også bruge en spiseske til opgave). Sprøjt nu en række fyld hen på den brede led OG lidt fra kanten. Rul nu hver cannelloni lidt stramt sammen. Læg dem nu med lidt afstand i fadet. Synes du der bliver for meget pasta, så skær evt nogle cm af undervejs.
- Når alle er rullet, hæld resten af tomatsaucen hen over. Fordel revet mozzarella (og er der mere fyld, fordel også bare det ned mellem rørene. Er der plader til overs, læg dem i en frysepose og læg på køl eller frys). Bages ved 30-40 min på 200°.
- Tag kyllingefiléterne op ad citronsaften og tør dem lidt med en køkkenrulle. Krydr med salt og peber og steg dem på en pande med smør og olie ved mellemvarme. - Start gerne med relativt høj varme til at forstege de to sider. Dæmp dernæst varmen for at holde på saften i kyllingen.
- Varm olien i en kasserolle ved middel varme, kom finthakket hvidløg i og steg det i 1 min. Skru ned for varmen. Rør citron, lidt citronskal og citronpeber i og lad det koge i 5 min. Tilsæt så fløde og varm saucen igennem til den begynder at tykne lidt.
- Anretning på tallerkner: Skær kyllingebryster i tynde 'skæve' skiver og placer lidt som en lille vifte på tallerkenen. Alt efter størrelse, brug evt kun det halve bryst. Fordel et par spsk citronsauce over. Har du friske krydderurter, læg et par kviste/blade ovenpå. - Læg to cannelloni på tallerknen ved siden af. Serveres straks.
Ikke lett å finne i Norge av en eller annen grunn. I cannelloni ricotta e spinaci, sono una ricetta tradizionale e una valida alternativa a quelli con ripieno di carne. I cannelloni ricotta e spinaci, realizzati con pasta fresca all'uovo e una farcitura adatta anche ai vegetariani, sono un primo piatto gustoso da portare in tavola in alternativa a quelli con il. Spinat und Ricotta verrühren, würzen und in einen Spritzbeutel ohne Tülle füllen. Fordel ricottaost, spinat og basilikum på pladerne på den korte led.
0 Response to "Recipe: Delicious Spinat/ricotta cannelloni, tomatbund, kylling og citronsauce (friske lasagneplader) - Rimmers Køkken"
Post a Comment