How to Make Tasty Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter

Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter. Rød pølse (Red sausage, listen ) is a type of brightly red, boiled pork sausage very common in Denmark. Merguez, a North African lamb sausage, is a powerhouse of spicy and earthy flavor, making it one of the tastiest sausages around. From Wikimedia Commons, the free media repository.

Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter Spicy homemade merguez sausage is easy to make at home with this recipe! Watch the video to see how they're made and find the full recipe on. Merguez, a North African lamb sausage, is a powerhouse of spicy and earthy flavor, making it one of the tastiest sausages around. You can cook Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter

  1. It's 1/2 liter of udblødte kikærter.
  2. You need 4-6 of stk. merguez pølser eller andre stegepølser.
  3. It's 1 of løg.
  4. Prepare 2-3 fed of hvidløg.
  5. You need 2 of spsk. olivenolie.
  6. Prepare 1 of aubergine.
  7. Prepare 400 g of tomater.
  8. You need 250 g of frisk spinat.
  9. It's of salt og friskkværnet peber.
  10. Prepare of Tilbehør: Brød evt. ristet.

Merguez is a spicy sausage prepared with uncooked lamb, beef or a mixture of both, from Berber cuisine that is popular in Tunisia, Algeria and Morocco. Hjemmelavet diverse pølser opskrifter fra Alletiders Kogebog. Ernst Lampe - Chili Oscar Pølser. Merguez is a very spicy sausage that is popular in Morocco and throughout North Africa.

Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter instructions

  1. Kog de udblødte kikærter 15 min. i letsaltet vand..
  2. Pil løg og hvidløg. Vask aubergine og tomaterne. Skyl spinaten i koldt vand til det er fri af jord og sand. Lad det dryppe godt af..
  3. Hak løg. Skært aubergine og tomater i tern..
  4. Steg løgene klare i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt knust hvidløg, steg et par minutter og tilsæt tern af aubergine og steg ved god varme til de tager lidt farve. Steg 5 min. og tilsæt derefter tomatternene. Steg videre ved god varme under omrøring til tomaterne smasker lidt ud. Tilsæt afdryppede kogte kikærter og spinaten. Stege et par minutter og lad spinaten falde sammen. Smag til med salt og peber. De krydrede pølser bidrager med meget smag..
  5. Steg eller grill pølserne ca. 12-15 min. ved middelgod varme. Vend dem jævnligt, prik dem med en tandstik eller kødnål og steg dem så de er gennemvarme..
  6. Nyd evt. retten med ristet brødskiver..

Usually made from lamb or beef, the sausage has a reddish appearance due to spices and chili paste used to flavor. Merguez is a sausage made with uncooked lamb, beef, or a mixture stuffed into a lamb-intestine Merguez is usually eaten grilled. Dried merguez is used to add flavor to tagines. Merguez is a red, spicy mutton- or beef-based fresh sausage from Maghrebi cuisine. It is also popular in the Middle East and Europe, having become particularly popular in France by the closing decades of the twentieth century.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Merguez pølser & auberginekompot med spinat og kikærter"

Post a Comment