Easiest Way to Cook Perfect Snasket brunsviger-sneglekage

Snasket brunsviger-sneglekage. Snasket brunsviger-sneglekage Opskrift af Runa Pihlmann. Få en nem opskrift på lækker, snasket brunsviger. Det er en ægte klassisk fynsk dessert.

Snasket brunsviger-sneglekage I denne anledning vil Brunsviger gerne give Erik en hånd med på vejen. Erik har nemlig skrevet en bog om. En fantastisk fusion af fynsk brunsviger og svampede kanelsnegle. You can cook Snasket brunsviger-sneglekage using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Snasket brunsviger-sneglekage

  1. Prepare 2 of dl mælk.
  2. Prepare 1 of pk gær.
  3. It's 100 g of smør (blødt).
  4. You need 2 of æg.
  5. It's 3 of spsk. rørsukker.
  6. It's 1 of tsk. stødt kardemomme.
  7. Prepare 1/2 of tsk. salt.
  8. It's 550 g of hvedemel.
  9. Prepare of Remonce.
  10. It's 150 g of smør.
  11. It's 200 g of brun farin.
  12. It's 3 of spsk. sirup.
  13. Prepare 2 of tsk. kanel.

Nem opskrift på snasket brunsviger i bradepande. Bag fx. en kagemand som bageren eller spis den klassisk. Vi har haft en større diskussion herhjemme de sidste uger. En klassisk brunsviger skal være blød, svampet og slet ikke tør.

Snasket brunsviger-sneglekage step by step

  1. Lun mælken, hæld den i en skål, og opløs gæren i mælken. Tilsæt smør, æg, sukker, kardemomme og salt. Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt dejen blank og smidig..
  2. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en halv time.
  3. Hæld alle ingredienserne til remoncen i en gryde. Varm det stille op, og lad det simre sammen til en remonce. Tag den af varmen..
  4. Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på ca. 30 x 40 cm..
  5. Smør et tyndt lag remonce ud på dejen, og rul den sammen til en roulade. Skær rouladen i ca. 12 tykke snegle..
  6. Læg sneglene i en smurt springform, og klip et dybt kryds i hver snegl..
  7. Hæld 2/3 af remoncen over kagen, og lad den komme godt ned i revnerne..
  8. Tænd ovnen på 180 grader, og lad dejen hæve imens..
  9. Bag kagen i ca. 20 minutter, til overfladen er gylden..
  10. Tag kagen ud af ovnen, fordel resten af remoncen over kagen, og lad den afkøle lidt. Tag den ud af formen, og servér den lun..

Mange har forsøgt sig med diverse opskrifter der er gået i arv. En snasket og blød brunsviger er altid lækkert. Jeg har faktisk kun smagt brunsviger ganske få Brunsviger-topping. Rør smeltet smør sammen med brun farin, sirup og fløde til en ensartet masse. Hjemmebagt brunsviger - sød, blød og snasket.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Snasket brunsviger-sneglekage"

Post a Comment