Recipe: Tasty Brownie med pecannødder

Brownie med pecannødder. Brownie med pekannødder og saltkaramel Hvis du har tålmodighed nok, har brownien bedst af at stå natten over på køl. Men det kan være svært at vente så længe med at spise den! Her får du opskriften på brownie med pekannødder og saltkaramel.

Brownie med pecannødder Den søde hvide chokolade, med de syrlige rabarber og de bitre, knasende pecannødder giver altså en mægtig lækker mundfuld. Her får du en brownie med masser af chokoladesmag og dejlige stykker af paranødder, så der også er noget at tygge på. Den smager absolut bedst efter en nat i køleskabet. You can cook Brownie med pecannødder using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Brownie med pecannødder

  1. You need 3 of hele store æg.
  2. Prepare 140 g of god mørk chokolade.
  3. It's 75 g of smør.
  4. Prepare 150 g of sukker.
  5. You need of Kornene fra 1 stang vanilje.
  6. You need 60 g of hvedemel.
  7. It's 40 g of kakaopulver.
  8. Prepare 1 of tsk bagepulver.
  9. Prepare 40 g of pecannødder.
  10. You need of Smør til formen.
  11. You need of Tilbehør:.
  12. Prepare of Flødeskum.
  13. It's of Hindbær.

Jeg serverede brownien til kaffen efter en god frokost sammen med pekan pien og en skål friske jordbær. Servér et stykke brownie til hver person med creme, kirsebær og hakket praliné. Denne brownie er fuldstændig fri for mel, men er fyldt med fed smør - lige efter LCHF håndbogen! Dessert med brownie, rødbedemousse og lakrids-macarons.

Brownie med pecannødder step by step

  1. Smelt chokolade og smør og et vandbad..
  2. Bland mel, bagepulver og kakaopulver. Pisk sukker og æggene og kornene fra vaniljestangen helt skummende til æggesnaps, vend smør/chokoladeblandingen i æggesnapsen og sigt til sidst mel/kakaoblandingen ned i dejen og bland det forsigtigt!.
  3. Hæld dejen i en springform som enten er smurt med smør eller foret med bagefolie. Læg pecannødder ovenpå dejen og tryk dem lidt ned. Jeg lavede 5 små muffinsforme med dejen uden pecannødder, da mine børnebørn ikke bryder sig om nødderne. Sæt det i ovnen og bag det ved 170 grader i ca 20 minutter. Stik en kødnål i kagen og den må endelig ikke være helt tør, skal stadig være lidt klistret indeni..
  4. Lad kagen køle af i formen og server den med flødeskum og hindbær. Kan sagtens gemmes til næste dag i formen i en plastikpose..
  5. Velbekomme og god fornøjelse..

Denne flotte desserttallerken er perfekt, til når du skal have gæster. Som nogle måske kan huske, fra et af mine indlæg om vores vinterferie i New York, så fik vi den mest fantastiske chokoladebrownie derovre. Den kraftige, bløde og svampede brownie med pecannødder og delvist smeltede og klistrede marshmallows smagte suverænt, og derfor besluttede jeg, faktisk mens vi stadig var i New York, at den kage var jeg nødt til at forsøge at kopiere, når vi kom hjem. Hjem » Nytår » Nytårsdessert: Brownie med saltkaramel. Står du og mangler en dessert til nytårsaften, så lad mig foreslå denne lækre brownie med saltkaramel.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Brownie med pecannødder"

Post a Comment