Recipe: Yummy Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft

Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft. Prøv fx vores opskrift på andebryst med sprød kålsalat. Vi har her samlet alle vores opskrifter med andebryst. Lad dig inspirere og servér lækker mad med andebryst.

Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft Spinatsalat med røget mørbrad og hvidskimmelost - Opskrift fra Arla. Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa, røgede kartofler og bearnaise grillsauce Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær, saltede agurker og chili. Andebryst er fremragende at grille, og med denne opskrift undgår du at andekødet bliver tørt. You can cook Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft using 10 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft

  1. You need 1 of fersk andebryst, 300 g.
  2. Prepare 10 g of salt.
  3. It's of Peber og knust korianderfrø.
  4. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  5. You need 3 of bitteragurker, kan erstattes af snackagurker hvis du ikke kan skaffe bitteragurker.
  6. You need 3 of snackagurker.
  7. You need of Salt til agurkerne.
  8. It's 2 of dl appelsinsaft.
  9. You need 4-5 of kirsebær.
  10. It's of Spæde skud fra bitteragurker.

Du kan selvfølgelig også stege andebrystet på panden, og her er tilberedningstiden den samme. Rids andebryst, smør med lidt olie - og krydr med salt, peber, timian og rosmarin. Andebryst er enkel og smakfull festmat. Og følger du oppskriften nedenfor får du perfekt stekt andebryst hver gang.

Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft step by step

  1. Start med at koldrøge andebrystet, som er saltet med 10 g salt et døgn inden. Koldrøgning foregår i røgovn, hvis man ikke har en sådan kan denne proces droppes og man kan bare grille det saltede andebryst i kuglegrill og tilsætte lidt røgsmuld til sidst..
  2. Kuglegrillen tændes op til 150 grader og andebrystet lægges på, giv det indirekte varme..
  3. Efter 20 minutter vendes brystet og det grilles videre. Ialt fik det 40 minutter og kernetemperaturen på brystet var 60 grader..
  4. Når det er færdigt ser det sådan ud. Dejlig farve men ikke sprødt skind desværre..
  5. Skær bitteragurkerne i strimler og salt dem 1 time for at trække nogle af bitterstofferne ud. Steg dem i olivenolie på en pande..
  6. Tilsæt appelsinsaften og lidt peber og lad det koge ind..
  7. Gør det samme med snackagurkerne og steg dem på panden i olivenolien..
  8. Tilsæt på samme måde appelsinsaften og lad den koge ind. Man kan godt lave de 2 slags agurker samtidig hvis man vil..
  9. Fjern stenene fra kirsebærrene og hak dem groft..
  10. Skær andebrystet i tynde skiver på skrå, og drys med flagesalt..
  11. Varm tallerknerne op og anret andebrystet og agurkerne i appelsinsauce og pynt med kirsebær og agurkeskud..
  12. Velbekomme og god fornøjelse. Her er mine bitteragurker, goya, frøene fra Katrine Klinken..

Skjær eplet i jevnstore biter og drypp over sitronsaften. Ha eplene i salatbollen, sammen med valnøttene, og vend det hele forsiktig sammen. Thanksgiving og jul er ensomme tider for kakerlakker der ikke har nogen. Klip nogle grene af dit japanske kirsebærtræ, og brug dem som kuvertpynt. Læg de smukke grene rundt om kopperne, og læg eventuelt også en Det er fint at lave buketter med japansk kirsebær i små glasflasker med bånd omkring.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Røget og grillet andebryst med japanske bitteragurker, snackagurker og kirsebær i appelsinsaft"

Post a Comment