Recipe: Tasty Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris

Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris. Find denne og andre pins på Vegetarmad via Jeanette Markvardsen. Kartofler er KLIMAVENLIGE - mere end pasta og ris. De er SUNDE, fyldt med vitaminer og Smagsfulde blomkåls-broccolifrikadeller

Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris Rødløg og nødder går så godt sammen med den karameliseret smag! Jeg er vel ikke den eneste der elsker brunede Sprøde knuste kartofler eller smashed potatoes med hjemmelavet hvidløgssmør og parmesan smager fantastisk som tilbehør til alt. Prøv de lækre ovnbagte søde kartofler med rosmarin som tilbehør til oksefilet, culotte eller en god bøf. You can cook Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris

  1. It's 200 g of færdig kogte kartofler.
  2. You need 100-200 g of frisk tofu Irma.
  3. It's 400 g of færdig revet blomkålris Lidl.
  4. Prepare 2 of tsk rapsolie.
  5. You need 2 of tsk rosmarin.
  6. You need 1-2 of tsk salt og peber.
  7. You need of Pynt.
  8. It's of Sukkerfri ketchup Lidl.
  9. Prepare of Evt let remoulade.

Ovnbagte søde kartofler med rosmarin er godt tilbehør til retter med kød, og kartoflerne er samtidig smukke ved. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel. Opskrift - sådan laver du kyllingelår med ovnbagte kartofler og whiskysauce. Skrub eller skræl kartoflerne, og Whiskysauce: Smelt smør i en gryde.

Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris step by step

  1. Start med at tænd oven på 200g varmluft ovn læg kartoflerne på med olien og rosmarinen.
  2. Skær tofu i skiver husk at tag væden fra. Og krydder dem med rosmarin og salt og læg dem på bagepladen med kartoflerne..
  3. Varm dem i oven i ca 15-20 minutter eller til de er bliver gylden brune..
  4. Blomkålrisende kommes i en dyb skål som kan tåle mikrobølgeovn giv dem ca 5 minutter på 3-400 Wat..
  5. Anret de ovnbagte kartofler og tufu på en stor tallerken med blomkålrisende ved siden af og top det med ketchup og let remoulade hvis man er til det. Velbekomme.

Tilsæt tomatpuré og rosmarin, og rør godt rundt. Hæld whisky i gryden, og lad det simre et par minutter, så. Pil og halvér løget, snit det i skiver og skær squash i ½ cm tykke skiver. Kom løg, squash, olivenolie, hvidløg og rosmarin i en ovnfast fad og bland det Smag på det og krydr evt. med ekstra salt, peber, citronsaft og revet parmesan. Servér de ovnbagte squash som tilbehør til alverdens kødretter eller.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris"

Post a Comment