Recipe: Yummy Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is
Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is. Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is. store solmodne bøftomater, calamondinfrugter, æble uden skral, dl æbleeddike, rørsukker eller puddersukker, tsk peber, tsk salt, tak knust koriander. Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær : Her får du opskriften på en chokoladedrøm, også kendt som Black Magic, fyldt med blød chokolade mousse og toppet med friske bær, Toffifee og andet lækkert chokolade. - Se de lækre opskrifter fra Dr. Rør smørret godt med flormelis til en let smørcreme, og rør ingredienserne til glasuren sammen.
En rigtig nem og god kage, som alle kan bage. Marmorkage med smørcreme bagt i bradepande. Denne marmorkage er lavet i en lidt mere luksusversion med hvid chokolade i den. You can have Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is using 12 ingredients and 17 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is
- It's 2 of æg.
- Prepare 120 g of sukker.
- It's 0,4 of dl vand.
- It's 90 g of smør.
- You need 130 g of god chokolade.
- You need of Kompot af:.
- You need 100 g of calamondinfrugter eller appesinskiver.
- It's 1/2 of stang vanille.
- It's 120 g of rørsukker.
- You need 1/2 of dl appelsinsaft.
- Prepare of Tilbehør:.
- It's of Vanilleis og evt hindbær.
En chokoladekage fyldt med chokolademousse og pakket ind i marengs! Ikke bare er den pæn, men den Og det giver da også lidt modspil til at det søde. Den snedige kunne skifte chokolademoussen ud med et scoop is - ej, jeg er faktisk lidt træt af jeg først kom på den ide efter kagerne var fotograferet. Chokoladekage med hvid chokolade og blåbær.
Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is instructions
- Læg ingredienserne til kagen frem på køkkenbordet..
- Pisk de to æg med 1/3 af sukkeret i 10 minutter til skummende æggesnaps..
- Kom vand og det restende sukker op i en gryde..
- Lad det koge op til sukkeret er helt smeltet..
- Tag det af blusset og tilsæt smørret og lad det smelte..
- Tilsæt nu chokoladen og rør godt rundt til det er helt smeltet. Hæld det op i en passende skål..
- Bland nu æggesnapsen forsigtigt ned i chokolademassen..
- Bland det rundt til al chokolademassen er fordelt..
- Tag en springform på 22 cm, tag ringen af og læg et stykkebagepapir på bunden og sæt ringen på igen. Smør med smeltet smør på siderne og også på pagepapiret. Hæld dejen i springformen..
- Bag nu kagen ved 160 grader i ovnen ca 45-50 minutter, den må ikke blive for tør. Tag den ud og lade den køle af i formen..
- Mens kagen er i ovnen laves calamondinkompotten. De små frugter skæres i tynde skiver og kærnerne fjernes..
- Vanillestangen flækkes og korne tages ud..
- Rørsukkeret og vanillen tilsættes frugten..
- Appelsinsaften tilsættes..
- Det hele koges efter opkog på et lille blus til frugten er helt mør og kompotten tilpas kogt ind. Det tager ca 1 time. Afkøles før servering..
- Server 1/6 af kagen drysset med lidt flormelis og evt. pyntet med hindbær sammen med en kugle vanilleis og calamondinkompotten..
- Velbekomme og god fornøjelse..
En skøn chokoladekage dækket med den lækreste blåbærcreme er skøn som dessert eller til kagebordet. Mette Blomsterbergs opskrift fra programmet 'Det søde liv'. Cremen og blåbærsylten skal trække fra dagen før i køleskab. Påskeæg med pistacie og syltet ingefær. De ristede pistacienødder giver en meget karakteristisk Pssst - vidste du at vi har verdens bedste opskrifter på chokoladekage liggende her på ALT.dk?
0 Response to "Recipe: Yummy Chokoladekage med syltet calamondinfrugter og is"
Post a Comment