Recipe: Perfect Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler

Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler. Salat med stegt øko kyllingelever, knoldselleri med timian, ristede hasselnødder og appelsintagetes Opskrift af Katrine Klinken - Cookpad. Dertil hommuskugler Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke Opskrift af Ulla Schou - Cookpad.

Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler Gammeldags æblekage med ristede havregryn og flødeskum. Man kan også bruge færdigkøbt æblekagerasp. Tilsæt mandler eller nødder de sidste par min. og bred det sprøde drys ud på et stykke bagepapir til afkøling. You can have Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler using 22 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler

  1. It's of Salaten:.
  2. It's 150 g of blancherede og afskallede hestebønner.
  3. You need 1 of god håndfuld hasselnødder.
  4. Prepare 1/2 of syrligt æble.
  5. You need 1 of tyk Skive canteloupmelon.
  6. It's 1 of selleri på størrelse med en stor valnød.
  7. You need 10 of blade verveinne uden rib, hakket fint.
  8. Prepare 1 spsk of æbleeddike.
  9. Prepare 3 spsk of god olivenolie.
  10. It's of Salt, peber og knust koriander.
  11. It's of Til hummuskuglerne:.
  12. It's 150 g of hestebønnehommus.
  13. Prepare 1 of æggeblomme.
  14. Prepare of Lidt hakket persille.
  15. It's 1 of kogt kartoffel.
  16. You need 1 fed of hvidløg, knust.
  17. You need of Lidt olivenolie.
  18. Prepare of Salt, peber og knust koriander.
  19. It's of Olivenolie til stegning.
  20. It's of Tilbehør:.
  21. You need of Hestebønnehommus se min opskrift her på Cookpad.
  22. It's of Evt en yoghurtdressing.

Her får du opskrift på en grov og sommerlig salat med de sunde og mættende rugkerner. Rugkernerne skal blandes med stegt selleri i tern, sprøde og syrlige æbler. Få inspiration til en lækker opskrift med rødspættefilet og broccolisalat. Dertil serveres også et velsmagende karryristet æble.

Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler instructions

  1. Læg ingredienserne til salaten frem. Snit æble, melon og selleri i stave, rist nødderne på en varm pande til de er godt brankede så skindet kan gnubbes af..
  2. Kom nødderne på et spækbræt og gnub skallen af, bagefter kommes de i en plastikpose og grubbes yderligere så næsten al skallen er væk. Steg hestebønnerne og nødderne i lidt olie sammen med den hakkede verveinne og køl af..
  3. Lav dressingen i en skål og bland alle ingredienserne i marinaden så de får marinaden på sig, lad dem trække lidt på køl. Lav bønnefarsen ved at hakle alle ingredienserne godt samme, form farsen til små kugler og steg dem i olivenolie på en slipletpande ca 3-4 minutter på hver side..
  4. Læg dem på køkkenrulle og lad dem dryppe af. Server dem sammen med salaten og lidt hestebønnehommus og evt lidt yoghurtdressing..

Varm rødspættefileterne i. Æble-fennikel-salat: Rens fenniklen, og skær bunden af. Skær fenniklen i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skyl æblet, og skær det i tynde både uden kernehus. Hak halvdelen af kørvelen, og gem resten til pynt. Vend fennikel, æbler og kørvel med citronsaft i en skål, og krydr med salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler"

Post a Comment