How to Prepare Perfect Salt indbagt kød

Salt indbagt kød. Bland det med kødet sammen med øl, mel, æg, paprika, salt og peber. Comfort food for alle pengene får du i denne opskrift på indbagt mørbrad! Den er klassisk, består af en del led, men er med lidt tålmodighed ret nem at håndtere.

Salt indbagt kød Det hakkede kød kommes i en skål og æltes godt sammen med salt. Det nemmeste er at bruge en. Saftige laksefileter og en skøn flødeostecreme med krydderurter gemmer sig i disse lækre indbagte laksepakker med butterdej, og det smager intet mindre end fremragende. You can have Salt indbagt kød using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Salt indbagt kød

  1. Prepare 600 g of salt fint.
  2. You need 600 g of hvedemel.
  3. You need 4 spsk of olie.
  4. Prepare 4 of del vand.
  5. You need of Kød.
  6. It's 500-700 g of steg.
  7. You need of Friske krydderurter.
  8. It's of Peber.
  9. It's of Smør til stegning.

Entdecken Sie unsere exklusiven Online-Angebote für kostengünstige Handyabos. Oder verlängern Sie Ihren Salt Vertrag mit einem Superangebot. Det er selvfølgelig uden den der tunge 'kød'-smag som forekommer meget overvældende hvis man ikke har spist kød længe. Det her er en indbagt nøddesteg som både er saftig, smagfuld, salt, umami.

Salt indbagt kød instructions

  1. Bland mel og salt godt sammen til olie og lidt vand af gangen mens du ælter det godt sammen. Saltdejen skal ikke være klistret men må hellere ikke blive alt for tør, da den så knækker..
  2. Klar gør stegen og brun den af på pandemi noget smør..
  3. Rul salt dejen ud så den har en ens tykkelse. 1-1 1/2cm til ovnen og lidt tykker hvis det er til bål..
  4. Læg stegen på dejen - hæld nogle hakkede krydderurter over..
  5. Fold dejen rundt om stegen og luk med vand i kanterne..
  6. I bålet lægges den forsigtigt ind i gløderne med gløder og bål ovenpå. I oven lægges den på en ovnplade også ind i 225 grader alm ovn..
  7. Tiden afhænger lidt af ovn og bål men 30 - 60 min. Saltdejen skal være helt hård når du banker på den..
  8. Det tages ud og må gerne hvile i dejen i 10-15 min før man bryder dejen..
  9. Også er den klar til at skære ud og spise. Der kan evt forkomme at der ligger en del fond i saltdejen og den gemmer du til en sovs😉Velbekomme.

Fladbrød indbagt med tomat, revet mozzarella og cheddarost, oksesalami og creme fraiche dressing. Med bresaola (lufttørret kød), chilimayo og parmesanost. Det hakkede kød røres med champignon, persille, æg, salt, peber og merian. Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #buffet. Her har jeg lavet en omgang på kun kød og krydderier, og på den måde ved man altid hvad der er i, man bestemmer selv hvilke friske råvare man vil bruge.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Salt indbagt kød"

Post a Comment