Recipe: Tasty Oksefilet med svampesovs og rosenkål

Oksefilet med svampesovs og rosenkål. Oksefilet med pære og rucolasalat, tilsat en sød sennepsdressing. Grillede havbars med karamelliserede rosenkål og pistacienødder. Langtidsstegt flæskesteg med rosenkål og bacon.

Oksefilet med svampesovs og rosenkål Udelukkende af medicinske årsager, selvfølgelig. · Det er min mor der har lært mig alle de små tricks jeg bruger i denne opskrift på ekstra dejlig svampesovs. Lun salat med rosenkål og kastanjer. Spisekastanjer må ikke forveksles med de mere udbredte hestekastanjer, der kan være svagt giftige. You can cook Oksefilet med svampesovs og rosenkål using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Oksefilet med svampesovs og rosenkål

  1. You need 1 of krogmodnet oksefiletbøf.
  2. You need of Salt og peber.
  3. It's 25 g of smør til stegning af det hele.
  4. Prepare 6 of kejserhatte.
  5. You need 3 of store brune champignon i skiver.
  6. You need 5 of rosenkål i kvarte.
  7. Prepare 1 of dl cremefraiche 38%.
  8. Prepare of Salt og peber.
  9. You need of Lidt cognac.
  10. You need of Lidt blandet salat.

Her serverer vi oksebouillonen med lidt skåret, stegt kød, rester fra gårsdagens middag og lidt rosenkål. Brød hertil og man bliver dejlig mæt. Helstegt oksefilet i ovn med champignon og persille, saltbagte kartofler og den dejligste hjemmelavede bearnaisesauce. Oksefilet med bearnaisesauce er en klassisk ret, som er perfekt gæstemad.

Oksefilet med svampesovs og rosenkål instructions

  1. Fjern fedtkanten fra bøffen og bind en kødsnor rundt om den så den er lige tyk over det hele. Kom salt og peber på begge sider. Steg svampene i smør og steg også rosenkålene i smør..
  2. Varm panden op med smør og steg bøffen 3 minutter på hver side, tag den af og lad den hvile 3 minutter..
  3. Kom cremefraichen på panden med svampene og lad det koge igennem og smag til med salt og peber og lidt cognac. Skær nu bøffen i tynde skiver, drys med flagesalt og server skiverne sammen med rosenkålen, svampesovsen og lidt blandet salat..
  4. Desserten var en købt kage som bestod af en markronbund med hindbærmousse og pyntet med et boysenbær og en chokoladeplade. En dessert man sagtens kunne lave selv hvis tiden havde været til det..

Denne lækre opskrift på oksefilet er med et drys af flæsk, champignon og persille. Afpuds oksefileten, og gnid den med salt og peber. Bind den tynde ende af kødet op med madsnor, så hele fileten har en jævn tykkelse. Smag til med salt og peber. Oksebøf med svampesovs og pommes frites (foto af salat er separat) - Cafe-Restaurant de V, Delft Resmi.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Oksefilet med svampesovs og rosenkål"

Post a Comment