Recipe: Perfect Græskarsuppe
Græskarsuppe. Græskarsuppe er en af efterårets skønneste supper. Denne græskarsuppe er lavet på friske hokkaido græskar, er let at lave, og den smager vidunderligt. Denne græskarsuppe med hokkaido-græskar luner og mætter godt på andre kolde dage.
 	 	
 	 	 		En cremet og smagfuld græskarsuppe er dejlig mad at varme sig på i efterårs- og vintermånederne. (Foto: Rasmus Linaa ©DR). 	 		Græskarsuppe - cremet suppe med hokkaido græskar. 	 		This is "græskarsuppe" by Skovdal Nordic on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. 	 	You can cook Græskarsuppe using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that. 
Ingredients of Græskarsuppe
- Prepare 800 g of GRÆSKAR fx hokkaido el. butternutsquash.
 - Prepare 1-2 spsk of OLIVENOLIE.
 - Prepare 2 fed of HVIDLØG.
 - It's 1-2 of LØG - afhængig af størrelsen.
 - It's 1-3 cm of INGEFÆR-ROD - kan undlades, men giver lidt "bid".
 - You need 400 g of KARTOFFEL.
 - Prepare 150 g of KNOLDSELLERI.
 - Prepare of FOND, VAND el. BOUILLON.
 - You need of salt & peber.
 
Alene farverne i denne lækre, krydrede græskarsuppe gør mig glad. Græskarets varme, gule nuance oser af efterår og hygge, mens olien med frisk persille, hvidløg og chili - alt sammen hakket fint. Skræl græskar, kartofler, ingefær og løg. Både om natten og om dagen.
Græskarsuppe step by step
- HVIDLØG, LØG & INGEFÆR sauteres i olien i en gryde til de er møre..
 - GRÆSKAR klargøres: kernerne tages ud og "kødet" skæres ud i grove stykker. Tilsættes gryden..
 - KARTOFLER og SELLERI skrælles og kommes i gryden..
 - Tilsæt FOND, BOUILLON el. VAND så det kun lige dækker grønsagerne. Koges 15-20 minutter under låg til det hele er mørt..
 - Suppen blendes - jeg bruger altid en stavblender - smag til med SALT & PEBER, og justér konsistensen ved evt at tilsætte mere væske. Personligt kan jeg bedst lide at de blendede grønsagssuppe er ret tykke - som en tynd grød..
 - Når jeg laver suppe, øjner jeg en god mulighed for at "rydde op" i køleskab og skuffer. Hvis jeg har lidt creme fraiche el fløde - og jeg vurderer at det passer til suppens smag, vil jeg tilsætte det. Kartofler kan evt erstattes af røde linser, knoldselleri kan byttes ud med persillerod el pastinak..
 - På billedet ovenover fandt jeg "drys" i køleskab. Kyllingekød fra dagen før (i tern). Tørt brød (i tern på panden med lidt olie= sprødt knas er fantastisk til en blød ret som suppe. En ret af hytteost. Frisk koriander fra vindueskarmen (passer godt til ingefæren i suppen). Et drys chiliflager til dem som vil have mere "bid"..
 
Det er med andre ord tid til suppe. Krydret og cremet hokaidosuppe - eller anden græskarsuppe. Suppesøndag byder i dag på en skøn og cremet græskarsuppe med lækre toppings. Det er jo perfekt suppevejr i dag! Suppen er virkelig nem at lave.
0 Response to "Recipe: Perfect Græskarsuppe"
Post a Comment