Recipe: Yummy Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce

Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce. I denne uge er det Halloween og der er masser af græskar der pynter, men sagtens kan bruges i køkkenet og derefter spises. Mange aktive… Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce. Jeg elsker risotto, både den klassiske med ris og denne lidt grovere variant med perlebyg.

Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce Bagt med mandler og mørk chokolade. Mindre sukker, mere squash og kun sundt fedt. Bagt grød er en lækker og nem måde at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden på + du får frugt, æg og fuldkorn ind i én… Bagt butternutsquash med feta og mynte opskrift - Nem og hurtig vegetarisk ret, der kan bruges til det hele. You can have Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce using 13 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce

  1. You need of Ca 1 kg hokkaidogræskar.
  2. It's 2 fed of hvidløg.
  3. It's 1 1/2 of tsk finthakket rød eller gul chili.
  4. Prepare of Saft af 1 citron.
  5. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  6. You need of salt og peber.
  7. You need 10 of kvist timian.
  8. Prepare 100 g of mandler.
  9. You need 1-2 spsk of soyasovs eller tamari.
  10. You need 2 of dl græsk yoghurt.
  11. You need 1 fed of hvidløg.
  12. Prepare 1 spsk of olivenolie.
  13. Prepare of finreven skal fra 1 usprøjtet citron.

Et sikkert hit hos gæsterne og familien. Skær kødet i skiver og læg det på bagepapir på en bageplade sammen med forårsløg, hvor du har fjernet roden, lidt af toppen, samt det yderste blad. BAGT søger lige nu nye medarbejdere til holdet i Gilleleje! Har du f.eks. sabbatår og lyst til at udvikle dine arbejdsevner, er disse stillinger en oplagt mulighed!

Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Halvér græskarret og skrab kernerne ud med en ske, skær i ca 1 cm tykke i både.
  3. Pil og fin-hak hvidløgsfeddene sammen med chilien.
  4. Rør hvidløg, chili, citronsaft, olivenolie, salt og lidt peber sammen til en dressing.
  5. Vend græskarstykkerne i dressingen og placer dem derefter på en bageplade på et stykke bagepapir eller i et ovnfast fad.
  6. Dryp den tiloversblevne dressing over, fordel timiankvistene over græskarstykkerne og i ovnen i ca. 25 minutter, til græskarene er møre..
  7. Smut mandlerne.
  8. Tør dem på en varm pande og tilsæt soyasovsen og rør rundt til den er jævnt fordelt (det brænder let på).
  9. Tag mandlerne af varmen og læg dem på en tallerken til de skal bruges..
  10. Pres hvidløget i yoghurten, tilsæt olivenolie, citronskal, salt tog peber og rør sammen.
  11. Ved serveringen drysses mandlerne over græskarstykkerne Servér græskaret som en selvstændig ret eller sammen et stykke brød og yoghurt sauce og en skål salat eller server dem som tilbehør til kød eller fisk..

Letkrydret kylling tilberedt med yoghurt og krydderurter. Lammekød medium krydret med tomater og grøn peber i krydret yoghurtsauce med mandler. Kan anbefale det med hvidløg og/eller mandler på. Eneste kritik jeg har, var at der ikke fulgte ris med til retten. Med få ingredienser og kort forberedelses tid kan du sagtens laver lækkerier til aftensmaden.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Bagt hokkaidogræskar med mandler og yoghurtsauce"

Post a Comment