Recipe: Appetizing Koteletter i fad
Koteletter i fad. Koteletter i fad er en sand klassiker! En lækker og fedtreduceret opskrift på koteletter i fad. Her er der brugt kalkunbacon og madlavningsfløde.
Claus Holm giver sit bud på klassiske favoritter, og nu er turen kommet til koteletter i fad. Rigtige gammeldags koteletter i fad, der er en af mine favoritter. Retten en nem at lave, og så er der så meget smag i både tilbehør og sovs. You can cook Koteletter i fad using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Koteletter i fad
- Prepare 4 of – 6 svinekoteletter.
- You need 150 gram of god bacon skåret i tern.
- Prepare 2 of løg.
- You need 3 fed of hvidløg.
- Prepare 500 gram of champignon.
- It's 1 of – 2 røde peberfrugter.
- It's 1 of ds. hakkede tomater.
- Prepare 2 1/2 of dl. piskefløde.
- Prepare 1-2 spsk of sød paprika.
- Prepare 2 of – 3 tsk. røget paprika.
- Prepare 1 of tsk. stærk paprika.
- Prepare 1 1/2 of tsk. tørret eller frisk timian.
- It's of Smør.
- You need of Salt og peber.
- It's of Olie.
Fadkoteletterne nydes med kogte ris og eventuelt en god salat. Current track: Koteletter I FadKoteletter I Fad. Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min.
Koteletter i fad step by step
- Tag svinekoteletterne ud af køleskabet 30 minutter inden tilberedning..
- Dup dem tørre, og drys et tyndt lag sød paprika over begge sider på svinekoteletterne..
- Rens champignonerne med en hård børste, hvorefter de skæres i kvarte..
- Løgene og hvidløgsfedene skæres i tern, og de røde peberfrugter deles i to. Fjern kernerne og skær den i lange tynde skiver..
- Varm en stor pande op, hvor der hældes ca. 1 tsk. olie i. Steg baconstykkerne gyldne i panden, som tages op og placeres i et ildfast fad..
- Steg koteletterne gyldne på begge sider i stegefedtet, hvorefter de tages op og lægges til side..
- Kom evt. ekstra smør på panden, hvis det er nødvendigt..
- Kom champignonerne på panden, som steges gyldne, hvorefter løg og hvidløg hældes ved..
- Lad løg og hvidløg blive glasklare inden der strøges sød, røget og stærk paprika over. Bland det rundt og giv paprikaen ca. 1 minuts tid..
- Hæld en dåse hakkede tomater ved, rør rundt, og tilsæt timian, peberfrugter og bacon..
- Hæld fløden ved og smag til med salt og peber..
- Hæld hele herligheden over koteletterne som sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i 10 – 15 minutter..
Skøn og lækker opskrift på Koteletter i Fad med paprika - Prøv den her! Er du endnu ikke verdensmester til at lave koteletter i fad, så fortvivl ej. Claus Holm giver dig her opskriften på den helt klassiske version af koteletter i fad, der er. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme. Sovsen holder dem lækre, møre og saftige - og så er det jo nemt.
0 Response to "Recipe: Appetizing Koteletter i fad"
Post a Comment