Recipe: Appetizing Koteletter i fad

Koteletter i fad. Koteletter i fad er en sand klassiker! En lækker og fedtreduceret opskrift på koteletter i fad. Her er der brugt kalkunbacon og madlavningsfløde.

Koteletter i fad Claus Holm giver sit bud på klassiske favoritter, og nu er turen kommet til koteletter i fad. Rigtige gammeldags koteletter i fad, der er en af mine favoritter. Retten en nem at lave, og så er der så meget smag i både tilbehør og sovs. You can cook Koteletter i fad using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Koteletter i fad

  1. Prepare 4 of – 6 svinekoteletter.
  2. You need 150 gram of god bacon skåret i tern.
  3. Prepare 2 of løg.
  4. You need 3 fed of hvidløg.
  5. Prepare 500 gram of champignon.
  6. It's 1 of – 2 røde peberfrugter.
  7. It's 1 of ds. hakkede tomater.
  8. Prepare 2 1/2 of dl. piskefløde.
  9. Prepare 1-2 spsk of sød paprika.
  10. Prepare 2 of – 3 tsk. røget paprika.
  11. Prepare 1 of tsk. stærk paprika.
  12. Prepare 1 1/2 of tsk. tørret eller frisk timian.
  13. It's of Smør.
  14. You need of Salt og peber.
  15. It's of Olie.

Fadkoteletterne nydes med kogte ris og eventuelt en god salat. Current track: Koteletter I FadKoteletter I Fad. Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min.

Koteletter i fad step by step

  1. Tag svinekoteletterne ud af køleskabet 30 minutter inden tilberedning..
  2. Dup dem tørre, og drys et tyndt lag sød paprika over begge sider på svinekoteletterne..
  3. Rens champignonerne med en hård børste, hvorefter de skæres i kvarte..
  4. Løgene og hvidløgsfedene skæres i tern, og de røde peberfrugter deles i to. Fjern kernerne og skær den i lange tynde skiver..
  5. Varm en stor pande op, hvor der hældes ca. 1 tsk. olie i. Steg baconstykkerne gyldne i panden, som tages op og placeres i et ildfast fad..
  6. Steg koteletterne gyldne på begge sider i stegefedtet, hvorefter de tages op og lægges til side..
  7. Kom evt. ekstra smør på panden, hvis det er nødvendigt..
  8. Kom champignonerne på panden, som steges gyldne, hvorefter løg og hvidløg hældes ved..
  9. Lad løg og hvidløg blive glasklare inden der strøges sød, røget og stærk paprika over. Bland det rundt og giv paprikaen ca. 1 minuts tid..
  10. Hæld en dåse hakkede tomater ved, rør rundt, og tilsæt timian, peberfrugter og bacon..
  11. Hæld fløden ved og smag til med salt og peber..
  12. Hæld hele herligheden over koteletterne som sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i 10 – 15 minutter..

Skøn og lækker opskrift på Koteletter i Fad med paprika - Prøv den her! Er du endnu ikke verdensmester til at lave koteletter i fad, så fortvivl ej. Claus Holm giver dig her opskriften på den helt klassiske version af koteletter i fad, der er. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme. Sovsen holder dem lækre, møre og saftige - og så er det jo nemt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Koteletter i fad"

Post a Comment