How to Prepare Perfect Lun brødsalat med aspargesbroccoli, hvidløg og ost
Lun brødsalat med aspargesbroccoli, hvidløg og ost. Lun croissant smurt med Grube ost fra Thise, Prosciutto Cotto og sprød salat. Perfekt som en nem og lækker frokost som smager dejligt. Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli.
Nem fisk, lækker sauce & knasende grønt. Tilsett kikerter og estragon og stek noen minutter til. Smak til med sitron, salt og pepper. You can cook Lun brødsalat med aspargesbroccoli, hvidløg og ost using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Lun brødsalat med aspargesbroccoli, hvidløg og ost
- You need 7-8 of stk. aspargesbroccoli (ca. 1 liter).
- You need 2 of spsk. groft salt pr. liter kogevand.
- You need 4 of store skiver daggammelt surdejshvedebrød (ca. 400 g).
- It's 3-4 fed of hvidløg.
- You need 50 g of smør.
- You need 100 g of fast ost af ko eller evt. får/ged.
- It's of salt og friskkværnet peber.
Ta pannen av plata og tilsett hakket, soltørket tomat og ruccula. Pres hvidløget og bland det med kartoflerne. Krydr med salt, peber og muskatnød. Hæld fløde over og drys med revet ost.
Lun brødsalat med aspargesbroccoli, hvidløg og ost instructions
- Sæt en stor gryde over til at blanchere aspargesbroccolien i. Tilsæt salt. Skær det groveste af stilkene af. Skyl resten i koldt vand. Kog ca. 4-5 min. til de er tilpas møre. Lad vandet dryppe godt af..
- Pil hvidløgene. Skær brødet og osten ud i terninger..
- Smelt smør på en stor pande. Rist brødterningerne gyldne på alle sider ved jævn varme. Krydr med knust hvidløg, bland de godt afdryppede aspargesbroccoli i sammen med ost, steg nogle minutter under omrøring. Sluk og tag panden fra blusset. Eftervarmen gør at osten bliver blødere. Smag til med salt og peber. Nyd brødsalaten lun..
Fyld Svits løg og hvidløg på panden ved jævn varme, indtil de bliver bløde og får lidt farve. Hak alm. løg og hvidløg, og skær kylling i tern. Svits løg og kylling i en gryde til kødet er gennemstegt. Bland et glas tacosovs i gryden og smag til med salt og cayenne peber. Hak rødløg og tomat og saml nachos retten i lag i et ildfast fad.
0 Response to "How to Prepare Perfect Lun brødsalat med aspargesbroccoli, hvidløg og ost"
Post a Comment