Recipe: Perfect Mortens Rugbrød
Mortens Rugbrød.
 	 	
 	 	 	You can cook Mortens Rugbrød using 12 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve it. 
Ingredients of Mortens Rugbrød
- Prepare of Til 2 stk rugbrød skal bruges.
 - You need of l:.
 - It's 1 of L vand.
 - Prepare 700 g of rugmel.
 - You need 300 g of hvedemel.
 - You need 4 of tsk salt.
 - Prepare 1 kop of surdej.
 - You need of ll:.
 - You need 1 of maltøl.
 - You need 1,5 of dl vand.
 - It's 700 g of knækkede rug kerner.
 - You need 100 g of hørfrø.
 
Mortens Rugbrød instructions
- L: røres sammen i en skål til en surdej der hæver ca 24 timer ll: blandes sammen i en anden skål og trækker 24 timer begge skåle dækkes til så overfladen ikke tørre ud. l: og ll: røres sammen efter 24 timer (husk at tage en kop surdej fra l: inden sammenrøring) hæld dejen i 2 rugbrødsforme og lad dem efterhæve med et klæde over i 2 timer. Bages midt i ovnen, først 1 1/2 time ved 125’ og derefter 1 1/2 time ved 200’ velbekomme Morten Tom-P.
 
0 Response to "Recipe: Perfect Mortens Rugbrød"
Post a Comment