Recipe: Appetizing Citronsauce til kylling eller fisk -Rimmers Køkken
Citronsauce til kylling eller fisk -Rimmers Køkken. Saftig kylling i cremet sovs med ovnbagte kartofler og grøntsager med et strejf af Provence. Absolut en af familiens livretter, som ovenikøbet er nem og ikke for kostbar at tilberede. Jeg har brugt runde squash til de ovnbagte grøntsager, men kan du ikke få dem, så kan du naturligvis godt bruge de.
You can cook Citronsauce til kylling eller fisk -Rimmers Køkken using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Citronsauce til kylling eller fisk -Rimmers Køkken
- You need 1-2 of små skalotteløg, mellemfint revet.
- Prepare 2-3 fed of hvidløg, revet.
- You need of lidt smør.
- It's of olivenolie.
- Prepare 1 of øko citron, skal og saft.
- You need of salt og friskkværnet peber.
- It's of evt lidt sukker.
- Prepare 1-2 of dl fløde (evt madlavningsfløde).
- Prepare 3 of tsk kapers.
Citronsauce til kylling eller fisk -Rimmers Køkken step by step
- Gør skalotte og hvidløg klar. Sautér løgene i smør og olivenolie i et minut eller to.
- Riv citronskallen fint og pres saften. Tilsæt begge dele til løgene sammen med fløden. Tilsæt kapers og lad saucen stå og simre lidt.
- Smag til med salt, peber og evt en knivspids sukker eller to og nu er saucen klar til at blive serveret til lidt kylling eller evt laks.
0 Response to "Recipe: Appetizing Citronsauce til kylling eller fisk -Rimmers Køkken"
Post a Comment