How to Prepare Delicious Ølandshvedeboller med kerner i bunden

Ølandshvedeboller med kerner i bunden. Tilsæt havregryn og surmælksprodukt og rør det rundt. Bland melet sammen og kom det op i skålen sammen med salt og honning. Rør dejen sammen med en ske til en klistret dej Dejen skal ikke æltes på dette trin, det skal ligne havregrød.

Ølandshvedeboller med kerner i bunden Jeg har brugt lidt speltmel i dette brød, men det kan også laves med ren hvedemel eller lidt grahamsmel. Sæt en dyb bradepande i bunden af ovnen. Lad ovnen varme godt op, så bagestenen bliver godt varm. You can have Ølandshvedeboller med kerner i bunden using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Ølandshvedeboller med kerner i bunden

  1. It's 1 1/2 of dl hvedesurdej.
  2. You need 5 g of gær.
  3. Prepare 7 of dl vand.
  4. You need 20 g of havsalt.
  5. You need 1 spsk of honning.
  6. You need 1 kg of ølandshvedemel malet på stenkværn.
  7. It's of Til at komme i bunden af bollerne:.
  8. It's 1 håndfuld of blå birkes.
  9. You need 1 håndfuld of sesamfrø.
  10. Prepare 1 håndfuld of græskarkerner.
  11. Prepare 1 håndfuld of solsikkekerner.

Når ovnen er varm vendes dejen ud på en dejspade, bagestenen drysses med mel, og dejen skubbes forsigtigt ind på bagestenen. Hæld derefter en kop vand i bradepanden i bunden af ovnen, og luk lågen hurtigt for at skabe en masse damp i ovnen. Hvis I følger med på Instagram, så ved I hvor glad jeg er blevet for at bage med surdej på det seneste. Jeg er virkelig blevet tosset med surdejsboller, og denne opskrift giver de bedste boller, jeg nogensinde har bagt!

Ølandshvedeboller med kerner i bunden instructions

  1. Bland alle ingredienserne, på nær alle kernerne, sammen i skålen til en røremaskine og lad maskinen køre i 12 minutter. Se efter om dejen har en passende konsistens. Ikke for hård og ikke for blød. Lad dejen hæve et køligt sted til dobbelt størrelse..
  2. Bland alle kernerne sammen og læg dem ud på køkkenbordet..
  3. Hæld dejen ovenpå kernerne. Når man lægger kernerne nederst sidder de godt fast og falde ikke af som hvis man drysser dem på..
  4. Skær dejen i passende stykker ved hjælp af en dejskærer og læg bollerne på bagefolie på 2 bagespader..
  5. Når bollerne er godt hævede op er de klar til bagning..
  6. Læg nu en stålbageplade ind på risten i ovnen på nederste rille og varm op til 300 grader. Tilsæt gerne vand i fordybningen i ovnen hvis du har en ovn med dampfunktion..
  7. Skub forsigtigt den første pagespade med boller ind i oven, og træk spaden ud igen forsigtigt så bollerne på bagefolien bliver derinde, skru ned til 250 grader varmluft og undervarme og bag ca. 12 minutter til bollerne er gyldne og gennembagte. Gentag processen med den anden plade og afkøl bollerne på en kurv. De der ikke skal bruges umiddelbart kommes i plastikposer og fryses ned..
  8. Nyd en dejlig bolle med Stiltonost og blodappelsinmarmelade eller lignende til en god kop te eller som morgenmad..
  9. Velbekomme og god fornøjelse..

Bollerne får en dejlig sej krumme, sprød overfalde og et fugtigt indre. UNG SURDEJ: Se ingredienser under ølandshvedeboller her. Jeg kan anbefale, at spise bollerne friskbagte med et godt lag smør eller til madpakken med lækkert fyld som fx laks og spinat. Find endnu flere opskrifter på brød og boller lige her. Dernæst: læn dig tilbage i stolen, tag benene op, og indstil dig på, at denne guide til at opstarte en surdej, og at få den til at overleve, er lang og grundig, men frygt ej, den har til gengæld alt, du har brug for.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Delicious Ølandshvedeboller med kerner i bunden"

Post a Comment