Easiest Way to Make Appetizing Rødkål - et must til julemiddagen

Rødkål - et must til julemiddagen. Hjemmelaget rødkål er et must til julemiddagen. Ikke kjøp den ferdige i butikken til ti kroner. Alt for mye stress … Det vanlige tilbehøret - surkål og rødkål til ribba og kålrotstappe til pinnekjøttet - står alltid på bordet hjemme hos Finckenhagen, men hun liker å utfordre tradisjonen litt. - Jeg er veldig glad i å friske opp med noen fruktige og lette salater.

Rødkål - et must til julemiddagen Med et digitalt abonement får du fuld adgang til hele politiken.dk, alle nyhedsbreve og e-avisen leveret hver aften. Til dig, der har fået ansvaret og nu skal løfte det - og måske har lidt pres over opgaven. We must recycle rubbish, because it will help save additional resources and. You can cook Rødkål - et must til julemiddagen using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rødkål - et must til julemiddagen

  1. You need 1 of rødkål.
  2. It's 25 g of smør (eller andefedt).
  3. Prepare of Saft fra 2 appelsiner.
  4. You need 2,5 of dl rødvin.
  5. You need 1 of dl balsamico eddike.
  6. Prepare 4 of spsk. lynghonning.
  7. Prepare 1 spsk of salt.
  8. Prepare 1 of tsk. allehånde.
  9. It's 1 of tsk stødte nelliker.
  10. Prepare 1 of kanelstang.
  11. You need 1 of hel stjerneanis.
  12. Prepare Smag til of med: Salt, peber og evt. lidt sukker eller ribsgele.

Som tilbehør hører rødkål, hvide og brunede kartofler og masser af kraftig, brun sauce sig selvfølgelig til. Og sidst men ikke mindst - risalamande. Til den fede mad kan en lækker grønkålssalat være et godt supplement. Klassisk rødkål er obligatorisk tilbehør til julemiddagen, hvadenten menuen står på andesteg, gåsesteg, flæskesteg, kalkun eller medister.

Rødkål - et must til julemiddagen step by step

  1. Snit rødkålen i tynde strimler.
  2. Smelt smøret i en gryde, og kom kålen i. Hvis du har andefedt, kan det bruges i stedet for smør. Når kålen er faldet sammen, tilsættes resten af ingredienserne..
  3. Lad rødkålen simre i gryden i en times tid, og smag til om den mangler salt, peber eller lidt sukker eller ribsgele..
  4. Når smagen er på plads, er rødkålen klar til servering..
  5. Du kan med fordel lave rødkålen dagen før den skal spises, den smager bedre efter at have stået et døgn i køleskabet. Når den skal spises kan du nemt varme den op i en gryde på komfuret..

Rødkål lavet helt fra bunden er nemlig meget bedre en supermarkedets. Den klassiske rødkål er heller ikke besværlig at lave, hvis man ser bort fra simretiden..på frokostbordet og til ribba. ▪ Sennep - et must til de fleste julemiddager, og viktig tilbehør til sylte. ▪. Det er ikke helt det samme. FOTO: Istock. ▪ Julekrydder - spesielt kanel og karve. ▪ Rødkål. Et must til pinnekjøttet. ▪ Poteter - de vanligste typene i jula er definitivt mandelpotet og.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Rødkål - et must til julemiddagen"

Post a Comment