Recipe: Perfect 4 forskellige slags pizzaer

4 forskellige slags pizzaer. Skuespillere: Ida Grønnegaard Liesmoes Julia Marie Randrup Christensen. Alle produkter brugt i videoen kan købes hos. Vær OBS på, at hverken købe- eller frostpizza ikke altid vejer det samme, som her angivet - og at kalorieindholdet varierer.

4 forskellige slags pizzaer Drømmer du om at lave ægte italienske pizzaer i baghaven? Så byg din helt egen pizzaovn, og gør drømmen til virkelighed. Den lækreste pizza laver du selv på Big Green Egg med frisk lavet pizzasauce og frisk lavet pizzadej. You can have 4 forskellige slags pizzaer using 28 ingredients and 28 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of 4 forskellige slags pizzaer

  1. You need of Dejen:.
  2. You need 900 g of manitobahvedemel.
  3. Prepare 6 of dl vand.
  4. It's 1/2 of dl hvedesurdej.
  5. Prepare 10 g of gær.
  6. It's 1 of tsk sukker.
  7. You need 2 spsk of havsalt.
  8. It's of Lidt citronsaft.
  9. You need 1 spsk of olivenolie.
  10. Prepare of Fyld:.
  11. Prepare 1 of stor bøftomat.
  12. You need 2 of gule tomater.
  13. You need 10 of små cocktailtomater.
  14. You need 2 of dl tomatsovs eller koncentreret tomat på tube.
  15. Prepare 1 håndfuld of saltede kapers, udvandede.
  16. You need 1 håndfuld of sorte kalamataolien, udstenede.
  17. It's 250 g of nye kartofler, skrabede.
  18. It's 10 of meget tynde skriver spegeskinke.
  19. It's 1 of rund bøffelmozarella.
  20. You need 1/2 of bæger mascapone.
  21. Prepare 150 g of cheddar ost, revet.
  22. It's 1 of skalotteløg.
  23. Prepare of Lidt olivenolie til stegning af løg og kartofler.
  24. It's 3 of kviste rosmarin.
  25. It's of Masser af basilikum.
  26. Prepare of Citrontimian til pizza med gule tomater.
  27. You need of Pynt:.
  28. It's of Rucola, tallerkensmækkerblomster og kornblomster.

Har du nogen sinde lavet en pizza som er klar til brug på Big Green Egg? At lave en hjemmelavet pizza er. Her er vores bud på de bedste pizzaer i København. Dette sted er et tilløbsstykke blandt fans af SUPER sprøde pizzaer.

4 forskellige slags pizzaer instructions

  1. Start med at lave dejen. Bland alle ingredienserne til dejen sammen i røreskålen til røremaskinen og lad det køre i 12 minutter på høj hastighed så glutentrådene kommer frem..
  2. Sluk for maskinen og tag dejkrogen op og kom låg på røreskålen og lad det hæve halvkøligt i starten..
  3. Når dejen er hævet halvt op så sæt skålen et varmere sted og lad dejen hæve yderligere op..
  4. Så er dejen hævet færdig og klar til at bruge..
  5. Kom masser af mel på køkkenbordet..
  6. Hæld forsigtigt dejen ud på melet på bordet. Man kan tydeligt se glutentrådene i dejen, hvilket betyder højt glutenindhold og god hæveevne..
  7. Dejen ser nu sådan ud og skal skæres i 6 kugler..
  8. Kom lidt mel ovenpå kuglerne og lad dem hvile 30 minutter på køkkenbordet..
  9. Imens gøres alt fyldet klart..
  10. Kartoffelskiverne som er skivet tyndt på et mandolinjern hældes op i en sigte og pakkes i viskestykke og tørres..
  11. Skalotteløget skæres i skiver..
  12. Løget svitses lidt i olivenolie på en pande..
  13. Kartoflerne tilsættes og vendes lige i den varme olie kort..
  14. Oliven udstenes og bøftomaten saltes og peber kværnes over..
  15. Det samme gøres med de gule og små tomater, og kapers tages op af vandet..
  16. Bøffelmozarellaen skæres i mindre stykker..
  17. Den første dejkugle rulles nu tyndt ud og smøres med et tyndt lag af tomatsovs.
  18. Derefter fyldes pizzaen med bøftomater, oliven, bøffelmozarella, basilikum og revet cheddarost. Efterhæver derefter..
  19. Pizzaen med de gule tomater og cocktailtomaterne laves på samme måde..
  20. Den 3. Dejkugle rulles ud og der lægges små klumper af mascapone ud over..
  21. Ovenpå lægges et lag af kartoflerne med løg og cheddarost der er blendet sammen med rosmarinen..
  22. Den sidste dejkugle rukkes ud, dækkes med et tyndt lag af tomatsovs, tyndt spegeskinke, basilikum og revet cheddar..
  23. Læg en stålbageplade eller en pizzabagesten i ovnen og varm op til 300 grader. Bag det 2 sidste dejkugler 10 minutter på den varme stålplade, mine lignede hjerter da de hævede meget op!.
  24. Bag nu hver pizza for sig på stålpladen i ca 5 minutter og afkøl..
  25. Sådan så den første ud da den var bagt, meget sprød, tynd og godt bagt..
  26. Her er alle 4 forskellige dejlige pizzaer, det man ikke spiser kan fryses ned og gemmes..
  27. Jeg serverede 4 stykker, 1 af hver slags pyntet med rucola og blomster..
  28. Vel bekomme og god fornøjelse..

Hos Neighborhood ruller de nemlig deres økologiske dej så ultratynd, at den hæver op og nærmest bliver som et indisk papadumbrød. Pizzaer med italiensk salami. ventricina piccante ( krydret). Bemærk: Alle pizzaer kan tilberedes som pizza bianca, hvid pizza u/tomatsauce m/mascarpone-sauce. Drawn from frag, to slag something is to destroy it, used in cases of technological rather then biological items. For eksempel indbagt pizza, dobbelt indbagt pizza, mexicansk pizza og special pizza.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect 4 forskellige slags pizzaer"

Post a Comment