Recipe: Appetizing Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken
Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken. Jeg har den franske citron/marengstærte som min absolutte favorit. Men man kan vel også improvisere lidt over temaet.
Blondie-cupcakes med flydende hindbærmidte og brændt marengs Denne opskrift har jeg lavet et par gange, og det har været hit på hit. Fantastisk opskrift på Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken. Politiken (og jeg) mener, at det er Meyer, der leverer den bedste hindbærsnitte. - Emmery's er nu heller ikke dårlig, men de to ligner så også hinanden en helt del. - Her er Meyers opskrift, og det er bare om at gå i gang. You can cook Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken using 21 ingredients and 13 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken
- It's of Mandelbund:.
- You need 310 g of sukker.
- You need 175 g of marcipan.
- Prepare 310 g of smør, stuetempereret.
- You need 3 of æg.
- You need 3 of æggeblommer.
- It's 3 of citronen, kun skallen.
- Prepare 250 g of mandelmel.
- Prepare 50 g of mel.
- You need of Citronmousse:.
- You need 5 of dl citronsaft, 6-10 øko citroner.
- You need 350 g of sukker.
- It's 3 of citroner, kun skallen.
- It's 4 of æg.
- Prepare 4 of æggeblommer.
- Prepare 45 g of maizena rørt ud i lidt vand.
- You need 100 g of smør.
- You need 6 of dl fløde.
- You need 5 of bl husblas.
- You need of Marengs:.
- It's of Se Italiensk marengs andetsteds på Rimmers Køkken / Piece of Cake.
Se flere idéer til Dessert, Dessertopskrifter, Mad. Choux au craquelin med lemoncurd eller lad os bare kalde det hvad det er: en vandbakkelse med kiks på toppen, samt lemoncurd og brændt marengs i midten. Det er sådan helt latterligt godt, og så tager det ikke spor lang tid at lave. Fastelavnsboller med lemoncurd og brændt marengs.
Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken instructions
- Mandelbund: Brug K-spaden i din røremaskine til at røre små stykker af marcipan og sukker sammen.
- Tilsæt nu den stuetempererede smør lidt ad gangen, så det bliver til en ensartet masse.
- Tilsæt æg og æggeblommer lidt ad gangen. Tilsæt citronskallen.
- Rør mandelmel og mel i dejen.
- Smør din form. Fordel dejen (se ovenfor) og bag den ca 20 ved 180 grader. Afkøles helt.
- Gør nu din lagkagering ren og klar til at blive bygget op med bund og kold crème.
- Citronmousse: Riv citronerne og pres dem for saft. Kog saft, skal og sukker hurtigt op, så sukkeret er opløst. Lad det stå i 5-10 min for at trække lidt ekstra smag. Sigt siruppen, så du undgår citronskallerne i din mousse. Lad den køle af (skal under 60 grader).
- Læg husblassen i blød i koldt vand.
- Pisk æg, æggeblommer og den opløste maizena sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt citronsiruppen og rør nu uafbrudt i crèmen ved lav varme, indtil den tykner og ikke længere smager af maizena.
- Vrid hvert blad husblas og smelt dem i crèmen.
- Tilsæt små klumper af smør i crèmen og lad den køle af til stuetemperatur.
- Pisk fløde til flødeskum og vend citroncrèmen og flødeskummet sammen.
- Med bunden på plads nederst i din kage fordeler du nu moussen hen over. Vurdér evt inden, om du har brug for at bygge yderligere op med kageplast, så der er plads til al moussen. Stil nu på køl indtil den skal pyntes med marengs.
Jordbærmoussekage med mælkechokoladeganache og mandelbund (Anne au Chocolat). Citronkage med blå birkes og marcipan. Jeg elsker citroner, ved du nok. Og en rigtig påskefarve er gul! Se flere idéer til Mad ideer, Mad og drikke, Mad.
0 Response to "Recipe: Appetizing Citronkage med mandelbund og brændt marengs - Rimmers Køkken"
Post a Comment