Recipe: Perfect Klassisk oksekødssuppe

Klassisk oksekødssuppe. Kødet til en klassisk oksekødssuppe skal helst have lidt fedt på sig. Fedtet er med til at give suppen den rigtige suppesmag, og det meste af det kan let skummes af, når suppen er færdigkogt og siet. Enkelte fedtperler på suppen hører sig dog til.

Klassisk oksekødssuppe Hjemmelavet, helt fra bunden - og på klassisk vis. Du kan bruge mange forskellige udskæringer af oksekød i denne skønne opskrift. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. You can have Klassisk oksekødssuppe using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Klassisk oksekødssuppe

  1. You need of Godt 3/4 kg oksetykkam.
  2. You need 1 1/2 of l vand.
  3. It's 1 of lille løg.
  4. Prepare 3-4 of stilke timian.
  5. Prepare 1 of lille bundt persille.
  6. Prepare 3 of gulerødder.
  7. It's 1 of porre.
  8. You need 2 of pastinakker.
  9. You need of ca 150 g knoldselleri.
  10. Prepare 10 of peberkorn.
  11. You need of salt.

Her er opskriften på en dejlig oksekødsuppe. Det er en helt klassisk opskrift. Hvis du vil fjerne ALT fedt fra suppen, er det en fordel at koge den dagen før, og så stille den koldt natten over. Næste dag er fedtet størknet i overfladen og kan let fjernes.

Klassisk oksekødssuppe instructions

  1. Gør grøntsagerne i stand..
  2. Sæt kødet over i vand og bring det i kog. Skum suppen..
  3. Tilsæt salt, peberkorn, timian, persille, løg, halvdelen af gulerødderne, halvdelen af sellerien, halvdelen af pastinakkerne og det grønne af porrerne..
  4. Lad suppen simre til kødet er mørt, aktuelt 2½ time..
  5. Fisk kødet op og sigt grøntsagerne fra suppen. Kassér grøntsagerne. Derefter sies suppen..
  6. Kog resten af gulerødderne, sellerien, pastinakkerne og det hvide af porrerne møre i suppen..
  7. Tilsæt halvdelen af kødet skåret i passende stykker. Der er for meget kød. Halvdelen kan gemmes til noget andet..
  8. Smag til med salt og peber..
  9. Velbekomme..

Februarkulden har ansporet mig til at hive den store suppegryde frem fra skabet. Jeg er i gang med at forberede mad til fryseren til når jeg har født, og derfor laver jeg dobbeltportion af denne opskrift. Det er sjovt, som det, der var hel almindelig køkkenpraksis hos mangen en husmor for blot et par generationer siden, kan vække forundring i dag. Det skete en aften i mit tidligere hjem i København, hvor min kære sambo fik familievisit. Skøn og lækker opskrift på Gammeldags oksekødssuppe - Prøv den her!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Klassisk oksekødssuppe"

Post a Comment