Recipe: Appetizing Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken

Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken. Sky Danmark Lifestyle Læg ugen ud med grønne vafler smækfyldt med vitaminrig spinat - skøn. © Winnie Methmann Spinatvafler med røget laks. Skyl spinaten, og blend den med æg. Find denne og andre pins på Fisk via Lone Szuster.

Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken Blinis på boghvedemel til forret og fest. De lækre spinatvafler har jeg fyldt med flødeost, spinatblade, røget laks og avokado og de smagte helt fantastisk! Jeg have nogle spinatvafler tilovers som jeg gemte til dagen efter, og så lunede jeg dem blot lidt i vaffeljernet, det fungerede helt fint. You can cook Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken

  1. You need 300 g of hvedemel.
  2. It's 1 of tsk salt.
  3. It's 3 of tsk bagepulver.
  4. Prepare 2 of æg del i blommer og hvider.
  5. You need 6 of dl mælk.
  6. It's 3 spsk of smeltet smør.
  7. Prepare 2 of store håndfulde frisk spinat.
  8. You need 1 of pk røget laks.
  9. Prepare of crème fraiche.
  10. You need of citron i både.

Men her har du altså et godt bud på nogle sund og. Glutenfri, laktose- og mælkefri, low fodmap. Vaflerne blev lagt sammen med mayonnaise, røget laks, fintsnittet lilla spidskål og agurkeskiver. Det er sjældent, jeg får så lækker en sandwich, eller vafler for den sags skyld, som både er glutenfri, mælkefri og low FODMAP!

Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken step by step

  1. Vafler: Bland mel, bagepulver og salt.
  2. Pisk æggeblommerne ud i mælken. Stil hviderne til side (metal- eller glasskål, da de skal piskes).
  3. Pisk de to blandinger godt sammen til en jævn dej. Tilsæt smeltet smør og stil til side. Tænd ovnen på 150 grader, så du kan holde vaflerne varme indtil servering.
  4. Har du en juicer, så kør den skyldede spinat derigennem. Stil saften til side. Du skal ikke bruge saften, men den nu hakkede og drænede spinat. (Brug saften til en lækker juice evt sammen med æbler og ingefær). Alternativt kan du bruge den lille hakker til stavblenderen til at hakke spinaten med.
  5. Bland den hakkede spinat i dejen (nyd lige farven). Pisk æggehviderne og vend også dem i dejen.
  6. Tænd for vaffeljernet og bag nu vaflerne én efter én. Læg dem i ovnen indtil servering.
  7. Anret nu de lune spinatvafler med laks, crème fraiche og citronbåde.

Vi har her samlet alle vores opskrifter med røget laks. Lad dig inspirere og servér lækker mad med røget laks. Skyl spinaten, og hak den groft. Servér de nybagte spinatvafler med en klat citrondressing og lidt laks brudt i mindre stykker. Nemme og sunde madvafler med spinat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Spinatvafler med røget laks - Rimmers Køkken"

Post a Comment