Recipe: Tasty Ambrosia julekage
Ambrosia julekage. Ambrosia er en fristende julekage, hvor du bruger vores Ambrosia julekage med appelsin og marcipan. Ambrosia var navnet på de antikke guders mad, som gav dem udødelighed og evig ungdom. Растение противостоит засухе. Широко распространены два типа амброзии, обыкновенная амброзия полыннолистная (Ambrosia artemisiifolia) и гигантская амброзия (Ambrosia trifida). Se opskrift på julekage - Meyers.
Cardamom and lots of fruit enliven this unique holiday bread. Ambrosia is an orange magical liquid rarely found in flasks underground. A creature stained with it blocks absolutely all health damage. You can have Ambrosia julekage using 17 ingredients and 19 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Ambrosia julekage
- You need 500 g of manitobahvedemel.
- Prepare 25 g of gær.
- You need 2 1/2 of dl mælk.
- It's 1/2 of æg.
- Prepare 75 g of sukker.
- Prepare 5 g of havsalt.
- You need 8 of gren stødt kardemomme.
- It's 75 g of smør.
- Prepare of Til fyldet:.
- Prepare 100 g of marcipan.
- You need 15 of kerner valnødder.
- Prepare 20 of gule rosiner.
- You need 10 of skiver tørret æble.
- You need 1 of æg til pensling.
- You need 150 g of appelsinmarmelade, gerne hjemmelavet.
- It's of Pynt:.
- You need of Flormelis.
It wears off very quickly with movement, so is best used while standing still. In ancient Greek mythology, ambrosia (Ancient Greek: ἀμβροσία) is sometimes the food, sometimes the drink, of the gods, often depicted as conferring ageless immortality upon whoever consumes it. Alesanas first music video for Ambrosia in High Definition. Ambrosia was founded by Jesse Karmazin, MD.
Ambrosia julekage instructions
- Kom alle ingredienserne til bolledejen i skålen til røremaskine og lad det køre i 15 minutter til dejen er helt glat. Stil dejen til hævning lunt i 1 1/2 time..
- Mens dejen hæver laves evt appelsinmarmeladen af 150 g økologiske appelsiner skåret i små tern og kogt i 1/2 time hvorefter der tilsættes 100g rørsukker og det koges ind til passende tyk konsistens og køles af..
- Valnøddekernerne, rosinerne og æbleskiverne hakkes og blandes i marcipanen og samles til en dej..
- Når bolledejen er hævet godt hældes den ud på et melet bord..
- Nu rulles dejen tyndt ud..
- Ægget piskes godt sammen i en skål..
- Nu lægges der et lag af appelsinmarmelade og marcipanmassen ovenpå dejen, jævnt fordelt..
- Skær det ene stykke først i skiver på 1 cm ca..
- Og derefter i tern på 1x1 cm ca..
- Læg et stykke bagefolie på en bageplade og læg boller af dejen på pladen ved hjælp af en paletkniv, de skal ikke være ensartede. Nu pensles de med æg og stille til hævning..
- Den anden dejrulle skæres som til snegle og lægges i en tærteform foret med bagepapir, sammen som en stor julekage og penslet ligeledes med æg og stilles til hævning..
- Når boller og kage er pænt hævede sættet de i en opvarmet ovn på varmluft 200grader og bager til de er gyldne, mine fik 30 minutter for bollerne og 10 minutter mere for kagens vedkommende. Men hold godt øje med dem så de ikke bliver for mørke..
- Bollerne ser sådan ud når de er færdigbagte..
- Og kagen sådan her..
- Når de skal spise, gerne lune, pensles de med lidt appelsin marmelade..
- Og derefter sigtes der flormelis over dem. Smager skønt til en kop te eller kaffe, eller som en dejlig morgenbolle hvor man eventuelt kan smøre smør på bagsiden hvis det skal være ekstra lækkert. Jeg kom bollerne og kagen i fryseren, så er de klar til at tage op og dekorere når man får brug for dem..
- Velbekomme og god fornøjelse..
- Dejen pensles med sammenpisket æg..
- Dejen rulles sammen som til snegle eller roulade. Den deles i to stykker..
Karmazin is a graduate of Princeton University and Stanford University School of Medicine. He has worked in science policy in Washington, DC and for. The Ambrosia Collective is a solution based company that is founded on a very unique and Ambrosia is greater than any individual member, and is poised to change our entire approach to. ( Ambrosia ) Vial. Ambrosia is a story of contemporary relationships, values and choices. Ragweed-Ambrosia artemisiiifolia, allergy. Пыльца пчел, фон амброзии.
0 Response to "Recipe: Tasty Ambrosia julekage"
Post a Comment