Recipe: Yummy Indbagt steg (til 5-6 pers.)

Indbagt steg (til 5-6 pers.). Comfort food for alle pengene får du i denne opskrift på indbagt mørbrad! Den er klassisk, består af en del led, men er med lidt tålmodighed ret nem at håndtere. Den er spækket med velsmag, giver mad til mange mennesker og giver et lækkert bid af sprødt og saftigt!

Indbagt steg (til 5-6 pers.) Steg baconenternene til de er sprøde og læg dem på fedtsugende papir. Jeg vil hellere stege en oksemøørbraddd uden at det der er indbagt. Eller ogas skuille den steges som alm. mørbrad med lidt flere krydderier. You can have Indbagt steg (til 5-6 pers.) using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Indbagt steg (til 5-6 pers.)

  1. You need 1 of rulle færdigkøbt butterdej (eller hjemmelavet, naturligvis).
  2. It's of Diverse grøntsager til fyldet (alt efter smag) -.
  3. Prepare of på billedet var det 1 porre i skiver.
  4. Prepare 8 of stk. champignon, delt i mundrette stykker.
  5. Prepare 1 of gulerod i små tern.
  6. It's 1 of løg i tern.
  7. Prepare 1 of lille persillerod i små tern.
  8. You need 2 of "portioner/klumper" frossen, hakket spinat.
  9. Prepare 3 fed of hvidløg.
  10. You need of Fedtstof (smør, margarine el. olie) til stegning af grøntsagerne.
  11. It's of Salt og peber.
  12. It's of Ca. 200 g flødeost med krydderurter.
  13. It's of Kold, stegt steg (2-3 stykker pr. person alt efter appetit).
  14. Prepare 1 of sammenpisket æg til pensling.

Fortsæt under stegningen med at lakere stegen ca. en gang i timen. I bradepanden under gåsen lægger man den indmad der fulgte med gåsen, lidt groft skårne suppeurter og hønsefond til det dækker. Programmets idé er å finne ut om teorien «Six Degrees of Seperation», en teori som sier at alle på kloden er forbundet gjennom seks bekjentskaper, faktisk er sann. Драма, комедия, мелодрама. Режиссер: Амалия Нэсби Фик. В ролях: Аста Аугуст, Нина Тересе Раск, Йонатан Бергхольдт и др. Героиня дает советы по сексу и любви в колл-центре, однако сама находится в растерянности, так как не может определиться со своей личной жизнью. Gode tilbud og billige priser på brugte Sofaer og sofagrupper til salg på DBA.

Indbagt steg (til 5-6 pers.) step by step

  1. Grøntsagerne steges i fedtstoffet, til alt er klart, men stadig med bid i (hold champignons tilbage, til de andre ting er godt i gang med stegningen, og giv dem bare ca. halvdelen af tiden) - i alt ca. 5 min. (hvis spinaten stadig er frossen, tager det lidt længere tid). Til sidst krydres med salt og peber - smag det til mht. mængde af salt og peber og grøntsagernes sprødhed......
  2. Flødeosten gøres cremet i en skål ved at røre i den - og de let afkølede grøntsager blandes i. Det mikses godt sammen til en lind masse..
  3. Butterdejen foldes ud (eller rulles ud til en plade på ca. 25x35 cm, hvis den er hjemmelavet) - godt halvdelen af grøntsagsblandingen fordeles omkring dejmidten, så der stadig er plads til at folde dejen sammen om det hele til sidst. Skiverne af steg (jeg brugte en optøet okseculotterest fra en gæstemiddag nogle uger forinden) sættes opret og tæt sammen (se evt. billedet) ned i grøntsagerne, og resten af grøntsagsblandingen fordeles over kødet til sidst..
  4. Kanterne på butterdejen pensles godt med æg, og dejen foldes sammen, så stegen er godt pakket ind ved overlapningen og i siderne. Man kan evt. "låne" dej fra siden, hvis det kniber med dejmængden i samlingen (bare husk at pensle lapperne godt med æg, der agerer som lim)..
  5. Pakken placeres i et ovnfast, smurt fad eller på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad og bages i ca. 30 minutter ved 200 grader (forvarmet, varmluft). Kig til den efter ca. 25 min. - når dejen er flot brun, er den færdig. "Indmaden" skal i princippet bare varmes godt op, og stegen må naturligvis helst ikke blive tør......
  6. Smager super godt, og kan serveres med fx blandede rodfrugter, kartofler og en god sovs (bearnaise smager godt til).... En lækker bønnesalat eller blandet salat og pasta er bestemt heller ikke dårligt! Man kan få brugt nogle rester og variere tingene efter smag, og med især købedej er der ikke noget at frygte i forhold til at indbage😉..

Nytårstorsk, oksemørbrad, culotte eller lammekrone - der er nok af lækkerier at vælge imellem, når hovedretten til årets nytårsmenu skal findes. Vi glæder os til at fejre dagen sammen med jer 🥰. Til jul og mortens aften er sprød andesteg en favorit. Få opskriften på en lækker mør, saftig, langtidsstegt andesteg, fyldt med æbler og svesker. Vend andestegen når halvdelen af tiden er gået.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Indbagt steg (til 5-6 pers.)"

Post a Comment