Easiest Way to Prepare Appetizing Hindbærlagkage

Hindbærlagkage. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Le Creuset. I samarbejde med Le Creuset har jeg udviklet denne opskrift på den herligste hindbærlagkage med de lækreste lagkagebunde og en frisk og syrlig hindbærcreme med lime. Bundende har jeg bagt i den nye Chiffon Pink støbejernsgryde og det er simpelthen så nemt og smart.

Hindbærlagkage Her får du opskriften på den bedste hindbærlagkage, der i øvrigt også kan laves med jordbær eller andre bær i sæson. Superenkel hindbærlagkage med masser af friske bær. Nyd hindbærlagkagen når hindbærrene er i sæson. You can cook Hindbærlagkage using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hindbærlagkage

  1. Prepare 6 of æg.
  2. Prepare 250 g of lys rørsukker.
  3. You need 2 spsk of mælk.
  4. Prepare 100 g of hvedemel.
  5. It's 100 g of kartoffelmel.
  6. It's 1 of tsk bagepulver.
  7. It's of smør til at smøre gryden med.
  8. Prepare of hinbær mousse:.
  9. Prepare 6 of dl fløde.
  10. Prepare 3 of bl husblas.
  11. It's 400 g of hindbær - Kan sagtens være frosne bær.
  12. It's 100 g of sukker.
  13. It's of ca. 1-2 spsk citron saft.
  14. It's of reven skal af en halv økologisk citron.
  15. You need 1 of hel vanilje stang.
  16. Prepare of frisk hindbær til pynt.
  17. It's of lidt flormelis til pynt.

Studenterne jubler over de overståede eksamener, fødselsdage holdes i haven under åben himmel og kærligheden fejres med sommerbryllup. Traditionen tro skal der kage til - de flotte af slagsen. Hvis du mangler gode ideer til en festlig kage, får du denne gang opskriften på Mettes lækre Hindbærlagkage - den passer perfekt. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt kornene ud.

Hindbærlagkage instructions

  1. 1 støbejernsgryde 4 l, sættes i ovnen og tænd på 175 °C varmluft..
  2. Pisk æggene skummende og tilsæt sukker lidt ad gangen. Pisk til massen er luftig og sukkeret smeltet. Tilsæt mælken til æggemassen..
  3. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver og vend blandingen forsigtigt i æggemassen. Tag den varme gryde ud ad ovnen. Smør den godt  med smør i bund og sider, pas på ikke at brænde fingerne..
  4. Hæld dejen i den varme gryde og sæt den i ovnen - bag i ca. 45 min. Du kan kontrollere om den er bagt ved at stikke en strikkepind i - dejen må ikke hænge fast. Lad kagen køle lidt af i gryden og vend den så ud og lad den afkøle helt. Den kan med fordel bages dagen før den skal bruges..
  5. Læg husblassen i koldt vand Kom hindbær, sukker, vaniljestang som er flækket og citronsaft og -skal i lille gryde og giv det et kort opkog, til sukker er opløst. Rør godt rundt så du har en jævn masse. Du kan også blende massen. Tilsæt de udblødte husblas - rør rundt så de smelter i den varme masse..
  6. Lad purén køle af. Når den er kold og så småt begynder at stivne skal den vendes forsigtigt i fløden som er pisket til skum. Sæt i køleskab så den lige sætter sig, ca. 30 min..
  7. Kagen skal så samles - del kagen i 4 ca. lige store bunde..
  8. Læg den første på et kage fad, fordel ca. 1/3 del af hinbærmoussen på bunden - lad være med at lægge mousse helt ud til kanten - men læg næste bund på og tryk forsigtigt så du har moussen fordeles og du har en nogenlunde plan flade, gentag med mousse og bund og en gang mere. Kom kageplast tæt rundt om kagen og brug evt en springform som støtte. Dæk kagen til, den kan samles dagen før. Før servering drysses med lidt flormelis og friske hindbær..
  9. Skær stykker! den er virkelig god og let der er nok til ca. 10..

Hindbærlagkage er en rigtig sommerlagkage, som man dog sagtens kan spise året rundt. Lagkagen laves med en god hindbærmarmelade, hjemmelavet creme, flødeskum og pyntes naturligvis med helt friske hindbær. Hindbærlagkagen er utrolig nem at lave, og opskriften er til cirka seks personer. Nem opskrift på en lækker lagkage med hindbær og chokolade. Perfekt til fødselsdage eller festlige anledninger.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Appetizing Hindbærlagkage"

Post a Comment