Recipe: Appetizing Blåbærmuffins
Blåbærmuffins. Meget lækre blåbærmuffins, der kan laves med enten friske eller frosne blåbær. Jeg synes dog kagerne bliver bedst med de friske blåbær. Blåbærmuffins: Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt.
De syrlige bærene gir en fin kontrast til den søte og myke kakedeigen. This is "Blåbærmuffins" by Marie Furhovden on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Kom sikker og æg i en skål og pisk det til en luftig æggesnaps. Отчеты: Посетители Поисковые фразы. Норвежский десерт Sitronglaserte Blåbærmuffins: ЧЕРНИЧНЫЕ КЕКСЫ В САХАРНО-ЛИМОННОЙ ГЛАЗУРИ. You can have Blåbærmuffins using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Blåbærmuffins
- Prepare 150 g of blødt smør.
- Prepare 200 g of sukker.
- Prepare 2 of æg - store.
- It's 1 of dl fløde -jeg brugte piskefløde -det var hvad jeg havde.
- Prepare 225 g of fuldkorns mel - jeg brugte ølandshvede hvis du bruger alm hvedemel skal du bruge lidt mere - 240 g.
- You need 1 of tsk bagepulver.
- Prepare 2 of tsk vaniljesukker.
- Prepare 1 spsk of kartoffelmel.
- Prepare 1 spsk of flormelis.
- You need 100 g of blåbær - (man kan godt bruge frosne).
- It's 75 g of blød nougat.
- It's 75 g of usaltet smør.
- Prepare 1/4 of dl god cognac men gran manier eller kirsebærlikør kan også bruges.
Klassiker proppfull av antioksidanter Blåbær er proppfulle av antioksidanter og er å få kjøpt i butikken hele året. Blåbærmuffins er perfekt å bake når du plutselig får gjester eller er bare har lyst på noe godt. Du har dem klare på en halvtime. Alltid hyggelig å høre fra deg!
Blåbærmuffins instructions
- Smør og sukker røres luftigt - æg tilsættes 1 af gangen og så røres fløde i. Melet blandes med vaniljesukker, og bagepulver og sigtes i dejen - og vendes forsigtig ind i dejen..
- Kartoffelmel og flormelis blandes og bærerne vendes heri - tag bærerne op og vend dem i dejen. (smid overskydende kartoffelmelflormelis ud). Specielt hvis man bruger frosne bær er dette godt - de safter ikke ud i dejen..
- Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ved 170 grader i ca. 20 -25 min..
- Blødgør nougat og smør ved meget lav temperatur - det skal ikke smelte det skal bare være så blødt at man kan røre det sammen, tilsæt cognac og rør godt - hvis den skiller er det fordi den er for kold - men vær forsigtig i denne proces. Lad cremen afkøle og kom den i en sprøjte pose med en tyl der giver pænt mønster. Pynt kagerne og kom evt. lidt hakkede ristede hasselnødder over server med lidt frisk blåbær. Hvis alle kager skal have creme så skal der bruges en større portion..
- Som bemærkning så kan man også bage 2 bunde og læg sammen med creme - du skal så bruge dobbelt portion creme!!.
Ja, du kan glede deg til en kjempefin kokebok med gode oppskrifter og masse inspirasjon! Ingenting smaker bedre enn blåbærmuffins med selvplukkede bær. Med disse lækre blåbærmuffins behøver du ikke at gå på kompromis - de er nemlig sunde og samtidigt alt for lækre! Du kan både bruge friske blåbær eller frosne. Blåbær er både sunt, godt og fulle av antioksidanter.
0 Response to "Recipe: Appetizing Blåbærmuffins"
Post a Comment