Recipe: Delicious Engelsk bøf af oksemørbrad

Engelsk bøf af oksemørbrad. T-bone består af oksemørbrad på den ene side af benet, og oksetyndsteg på den anden. Den kan være lidt udfordrende at stege, fordi mørbraden bliver hurtigere mør end oksetyndstegen. Rør hvidløgssmør,citronskal og persille (porrer) sammen og skær tomaterne i skiver.

Engelsk bøf af oksemørbrad Den er lavet af det midterste stykke af en oksemørbrad. Frisk ovnstegt oksemørbrad dekoreret med hjemmerørt kartoffelmos med bacon og champignonsauce. Medaljon af oksemørbrad med hvide asparges, champignon, fyldt tomat, dertil pommes frites og sauce bearnaise Kr. You can have Engelsk bøf af oksemørbrad using 17 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Engelsk bøf af oksemørbrad

  1. It's of bøffer a 100g.
  2. Prepare of smør.
  3. It's of Salt og peber.
  4. You need of dl piskefløde.
  5. You need of engelsk sovs.
  6. Prepare of Tilbehør:.
  7. Prepare of Stegte, sprøde skalotteløg.
  8. Prepare of Kartofler.
  9. Prepare of Grønt salat med nye ærter.
  10. You need of Sennepsdressing.
  11. Prepare of dijonsennep.
  12. You need of æbleeddike.
  13. It's of Salt og peber.
  14. You need of olivenolie.
  15. Prepare of Pynt:.
  16. It's of Esdragon.
  17. It's of Tomat.

Saftig oksemørbrad serveres med sprød bacon og hvidløgssmør el. alm. smør. More information on "Bøf af oksemørbrad m. marv, champ. og bordelaisesauce": Images NYPL Digital Gallery, Flickr, Google Images. Denne type af bøf er udskåret af en oksetykstegsfilet. Det betyder, at bøffen er velegnet til både hverdagsbrug og festlige sammenkomster.

Engelsk bøf af oksemørbrad step by step

  1. Start med at stege løgene sprøde på panden i lidt smør. Tag dem af og læg på fedtsugende papir. steg nu kartoflerne i lidt smør til de er gyldne. Kom salt og peber på bøfferne og steg dem i brunet smør 11/2 minut på hver side og lad dem trække 4 minuter Indien servering. Lav mens salaten med ærter og grønt salat og sennepsdressing..
  2. Kom piskefløden på panden og kog op og tilsæt engelsk sovs, smag til med salt og peber. Server bøffen med tilbehøret på en stor tallerken. Pynt med tomat og esdragon..

Perfekt til gæster eller bare en lørdag aften, hvor selvforkælelse er i højsædet. Engelsk bøf med bløde løg, surt, skysauce og hvide kartofler kr. Peberbøf skåret af oksemørbrad med blomkålspuré, mild pebersauce & grov pommes frites kr. Vælg mellem Grillet oksemørbrad serveres med marinerede hvidløg og soltørrede tomater, artiskokhjerter, sæsonens garniture, dagens kartofler og hvidløgssmør. Bøf Stroganoff slår aldrig fejl med sin cremede og dejlige sovs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Engelsk bøf af oksemørbrad"

Post a Comment