Easiest Way to Make Delicious Bruscetta med ovnbagte tomater

Bruscetta med ovnbagte tomater. Bruschetta er en italiensk matrett som egner seg perfekt til lunsj, som smårett eller forrett. Den består av grillet/stekt brød med olivenolje og hvitøk, men med solmodne norske tomater får du en frisk og god sommervariant! Strimla basilikan och blanda ihop med tomaterna.

Bruscetta med ovnbagte tomater Variera tomatröran med en röra på kikärter, röda. Bruschetta med tomat - gör så här: Stek brödskivorna i olivolja. Blanda tomater, basilika, olja salt och peppar i en skål. You can have Bruscetta med ovnbagte tomater using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bruscetta med ovnbagte tomater

  1. It's 1 bakke of cherrytomater.
  2. You need 3 fed of hvidløg.
  3. Prepare of Frisk timian.
  4. Prepare of Olivenolie.
  5. You need of Salt og peber.
  6. It's of Grov flutes.
  7. You need of Flødeost naturel.

Fördela tomathacket på brödskivorna strax före servering. Tilbered nogle fantastiske lækre bruschetta brød med ricotta creme og bagte tomater i din airfryer. Brug dem som forret eller en dejlig snack. Långsamt ugnsbakade tomater och basilika är en suverän kombination på en klassisk italiensk macka.

Bruscetta med ovnbagte tomater step by step

  1. Skær tomaterne over på midten (så man ser lameller og kerner - en top og en bund) læg dem i et ildfast fad. Bland olivenolie med presset hvidløg og timian. Bred det ud over tomaterne. Krydr med salt og peber. Bag 3 timer i ovnen ved 100 grader.
  2. Skær skiver af flutes og rist dem på brødrister..
  3. Smør med flødeost naturel. Læg de bagte tomater på. Pynt evt med frisk timian. Enjoy 😄.

Tomaterne er gode til en bøf eller andet oksekød. Ovnbagte tomater er også gode som en nem og sund forret, hvor du beregner en hel tomat til hver person. Samme til mængde som tilbehør til hovedret, men du kan. Anret de ristede rugbrødscrostini med tomater, kapersbær og oliven som vist på billedet. Tørrist mandlerne på en pande et par minutter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Bruscetta med ovnbagte tomater"

Post a Comment