Recipe: Tasty Tarteletter med hvide asparges

Tarteletter med hvide asparges. Fløden koges op med hvidvin og citronsaft, jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt aspargesvand). Smages til med salt og peber. Se den kendte, fynske kok Thomas Pasfall give sit bud på den ærkedanske klassiker: Tarteletter med høns i asparges.

Tarteletter med hvide asparges Retten taler lidt for sig selv. Her er ikke tale om finere fransk madlavning, selvom ordet tartelette stammer fra det. De hvide asparges skrælles og blancheres i letsaltet kogende vand. You can cook Tarteletter med hvide asparges using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Tarteletter med hvide asparges

  1. You need 4 of dl hønsebouillon.
  2. Prepare 50 g of smør.
  3. Prepare 50 g of hvedemel.
  4. Prepare 2 of dl piskefløde.
  5. Prepare of Salt og friskkværnet peber.
  6. You need of Saften af frisk citron.
  7. You need of Ca. 8 store hvide asparges (alt efter størrelse skal der evt bruges flere).
  8. It's 12 of tarteletter.

Smør smeltes i en gryde og melet tilsættes under omrøring. Tarteletter lunes i ovn og fyldes med asparges stuvningen. Drysses evt med kørvel eller persille. Og Laver du dem med grønne, hvide eller asparges fra.

Tarteletter med hvide asparges instructions

  1. De hvide asparges skrælles og blancheres i letsaltet kogende vand. Skæres i passende stykker..
  2. Smør smeltes i en gryde og melet tilsættes under omrøring. Tilsæt hønsebouillon lidt efter lidt under kraftig omrøring og lad den koge op så der ikke dannes klumper. Tilsæt fløden og lad saucen koge op - smag til med salt og peber og citronskal. Lad saucen koge et par minutter under omrøring inden asparges stykker tilsættes..
  3. Tarteletter lunes i ovn og fyldes med asparges stuvningen. Drysses evt med kørvel eller persille..

Tarteletter med høns i asparges er en ægte dansk klassiker - rigtig mormormad. (©DR). Tarteletter med høns i asparges er en af de mest elskede traditionelle danske hverdagsretter. I programmet Spise med Price bagte brødrene selv tarteletterne, men de kan sagtens erstattes med. Tarteletter med høns i asparges er en helt fantastisk ret, som bringer gode minder frem. Her får du en god og nem opskrift - lige til at gå til.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Tarteletter med hvide asparges"

Post a Comment