Recipe: Tasty Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran

Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran. Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg recipe main photo. Grønlandske pilselvrejer med æg, mayonnaise, karse og karry. Risotto med Karl Johan og indigo rørhat Opskrift af Chiahealth - Cookpad.

Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran Hæld blåmuslinger og hvidvin i gryden og læg låg på. Lad blåmuslingerne køle af, til de kan håndteres, og sigt væden over i en ren gryde uden eventuelle sandrester. Pil de fleste blåmuslinger ud af skallerne, men gem et par håndfulde til pynt. You can cook Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran

  1. It's 1 kg of økologiske blåmuslinger fra Limfjorden.
  2. Prepare 1 of rondini (små runde squash).
  3. You need 1/2 of tsk. hel safran.
  4. Prepare 1 of tsk. groft salt.
  5. You need 1/2 flaske of velsmagende tør hvidvin ude fad.
  6. You need 1 of lille fast knoldselleri.
  7. You need 2 of porrer.
  8. You need of Friskkværnet peber.
  9. It's 1 of tsk. friske timianblade.
  10. You need of Drys: 1 håndfuld blomster af appelsintagetes.
  11. You need of Tilbehør: Godt surdejsbrød - evt. daggammelt ristet brød.

Blåmuslinger Skyl og børst muslingerne i koldt vand. Er de slået itu eller lukker de sig ikke, når de bankes let mod køkkenbordet, skal de kasseres. Skru op for varmen, tilsæt rensede muslinger og hvidvin og læg låg på. Opskriften er fra DR-programmet 'Rigtige Mænd'.

Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran instructions

  1. Skrub muslingerne med en skrubbesvamp i koldt vand. Fjern evt. skægget. Kasser de muslinger, der er gået i stykker. Hvis en musling er åben, skal den lukke sig, når man banker den mod bordkanten..
  2. Stød safran med salt i en morter. Lad blandingen trække i hvidvin ca. 30 min..
  3. Bag squashen i 200 grader varm ovn. Skær det over i halve, fjern kernerne og tag frugtkødet ud med en ske og fordel i 4 serveringsskåle..
  4. Skrub knoldselleri og skær den i tern. Rens porrerne og skær dem i ringe. Steg selleri og porrer i olivenolie 3-4 minutter. Krydr med peber, tilsæt timianblade, hvidvin med safran og de rensede muslinger. Læg låg på og damp muslingerne ved høj varm til de åbner sig - det tager få minutter. Rør et par gange i gryden undervejs. Kasser muslinger der ikke er åbne. Fordel muslinger, grøntsagerne og suppen i skålene. Drys med de velsmagende blomster..
  5. Nyd retten frisklavet - rester af kolde muslinger er dejlige i salater og på brød..

Hvidvinsdampede blåmuslinger er en skøn og elsket klassiker. Her Julles opskrift fra 'Rigtige mænd - det nye hold'. (©DR). Sizedown - Vægttab og rejsen til et sundere liv. Porre, skalotteløg, hvidløg og timian svitses i olien i en stor gryde. Hvidvin og bouillon tilsættes og bringes til kogepunktet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Blåmuslinger, efterårsgrøntsager, hvidvin og safran"

Post a Comment