Recipe: Tasty Fjordrejer med asparges og surdejsbrød

Fjordrejer med asparges og surdejsbrød. Prøv denne lækre sommerret med fjordrejer, aspages, hasselnødder og estragroncreme. Du og dine gæster vil blive vilde med den. Der er sommer på menuen, når du sætter friskpillede fjordrejer og asparges på bordet.

Fjordrejer med asparges og surdejsbrød Rør en creme af friskost med sennep. Anret ostecremen i bunden af tallerkenen og læg asparges ovenpå. Kom godt med rejer på toppen og pynt med friske krydderurter. You can have Fjordrejer med asparges og surdejsbrød using 12 ingredients and 13 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Fjordrejer med asparges og surdejsbrød

  1. Prepare 2 of hvide asparges.
  2. Prepare 400 g of levende fjordrejer.
  3. Prepare of Krondild.
  4. It's of Masser af salt.
  5. It's of Paprika.
  6. Prepare 2 spsk of rørsukker.
  7. You need 2 of L vand til at koge rejerne i.
  8. You need of Tilbehør:.
  9. Prepare of Friskkværnet peber.
  10. You need of Dild.
  11. It's of Surdejsbrød.
  12. Prepare of Evt smør og god mayonnaise.

Fjordrejer og asparges er sommerens budbringere, og i kombination med det brunede estragon-smør er det en himmelsk forret. Asien møder Danmark i rispapirsrullerne med svinekød og de første hvide asparges. Masser af krydderurter henover, og rul! Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges.

Fjordrejer med asparges og surdejsbrød step by step

  1. Start med at skrælle aspargesene.
  2. Kog skrællerne til kogelage..
  3. Kog aspargesene i 5 minutter i kogelagen, tag op og køl af..
  4. Smukke asparges al dente..
  5. Kog 2 L vand med masser af salt, dildkrone, paprika og lidt sukker..
  6. Kom rejerne op i en skål og skyld dem..
  7. Kom rejerne ned i kogelagen og lad dem koge op, ca. Ialt 2 minutter..
  8. Når de stiger til vejs i gryden er de færdige. Det tog 1 minut..
  9. Hæld rejerne i en sigte og smid vandet ud..
  10. Kom lidt is på rejerne så de ikke koger videre..
  11. Pil rejerne, de var meget små, så det tog lidt tid. Der blev 110 g rejer, skallerne skal bruges til en rejebisque..
  12. Server rejerne med en asparges, surdejsbrød og dild. Hvis man synes kan man også servere smør og mayonnaise til..
  13. Velbekomme og god fornøjelse, sommerens bedste spise for mig!.

De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Du kan få grønne og hvide asparges, og de er nemme i køkkenet, men tilberedes lidt forskelligt. Danske, friske asparges er et sikkert forårstegn, og de saftige, sprøde stængler er en kærkommen forfriskning efter måneder med tunge vintergrøntsager. Fjordrejer og stenbiderrogn med æggeblomme, rygeostcreme og rygeostsne.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Fjordrejer med asparges og surdejsbrød"

Post a Comment