Recipe: Delicious Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand
Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand. Frikadeller med asiatisk twist af røget havørred, en god resteret. Vinterportulak med stegt kanin-indmad, appelsin og mandler. Andebryst Sous Vide Opskrift af Dorte A - Cookpad.
En skøn og nem opskrift du kan forkæle dig selv og familien med i hverdagen, hvor der ikke er meget tid tilovers i køkkenet. See great recipes for Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand too! Ud over det traditionelle tilbehør med rødkål, brunsovs og kartofler er der meget andet som er godt tilbehør til and: Æblemos med peberrod, appelsinsalater, grønkålssalat, ovnbagte rodfrugter, kornsalat o. You can cook Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand
- It's 1 of stegt andebryst 300 g.
- You need of Portvinskaramelliseret æble:.
- You need 1 of stort fast æble. Karin Schneider eller Ingrid Marie.
- You need 2 spsk of rørsukker.
- Prepare 1 of dl portvin.
- Prepare 2 of tsk ribsgelé.
- Prepare of Tilbehør: rester fra Mortensanden (se opskriften på Cookpad).
Denne opskrift er en mere moderne udgave af den klassiske and med tilbehør, og den fungerer rigtigt godt. Varm en pande op på middel varme, læg kartoflerne på panden og tilsæt lidt andefedt fra panden med andebryst. Steg til kartoflerne er let sprøde i kanten. FINGRENE AV FATET-RETT: Andebryst med fururøkt havrerot, plomme chutney og appelsinsaus.
Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand step by step
- Skær skindet af det stegte andebryst og skær det i tern, kom det i ovnen og steg det sprødt ved 200 grader. Læg æblet frem og skræl det, del det i 2 og fjern kernehuset..
- Varm en tykbundet gryde op med rørsukkeret og lad det karamellisere, tilsæt portvinen og skru helt ned for blusset og tilsæt æblet og lad det karamellisere på begge sider..
- Når det er flot rødbrunt fyldes geléen i hullerne hvor kernehuset har sidddet..
- Der var også lidt andeskind levnet, der er nogen der ikke kan lide skind, så det blev ligeledes brunet sprødt i ovnen sammen med sværen fra andebrystet. alt tilbehøret blev varmet op, andebrystet skåret i tynde skiver på skrå og det hele blev tallerkenserveret! Dejlig nem resteret. Brunt og lækkert..
Kokk og matskribent Øyvind Hoff og skuespiller Annette Hoff, kjent fra Hotel Cæsar, gikk for crispy & Soft duck med inspirasjon fra Peking og Dim Sum, noe de mener rører ved hjertet. Server andebrystet med rotgrønnsakene og rødløk- og eplekompotten som tilbehør, og drypp appelsinsausen over. Rimelig og veldig god til and. 🙂 Eller vil du klinke til,så kan du bruke Tusen takk for oppskrifta på andebryst med appelsinsaus og tips til godt tilbehør! Andebryst til Jul, Mortens Aften eller når du lige vil lave stegt andebryst! Det tager cirka en halv time med den her opskrift.
0 Response to "Recipe: Delicious Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand"
Post a Comment