Recipe: Appetizing Mørbradbøffer i flødesauce

Mørbradbøffer i flødesauce. Er du også vild med mørbradbøffer i flødesauce? Det er vi - alle mand - her i familien. Mine teenagere var ikke i tvivl, da jeg spurgte dem forleden: "Vi har en svinemørbrad i køleskabet.

Mørbradbøffer i flødesauce Jeg serverede retten med råstegte kartofler og hvilken succes. Råstegte kartofler er det bedste i. This Danish classic employs pork tenderloin that is coupled with hefty amounts of onions, all doused in a creamy sauce. You can have Mørbradbøffer i flødesauce using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Mørbradbøffer i flødesauce

  1. You need 100 g of bacon.
  2. It's 250 g of champignon.
  3. Prepare 2 of løg.
  4. You need 2 of dl fløde.
  5. It's 1 of dl bouillon.
  6. It's 1 of svinemørdbrad ca. 500g.
  7. It's of smør til stegning.
  8. It's of salt og peber.

Where to eat the best Mørbradbøffer i flødesovs in the world. Mørbrad i fad med tomat-flødesauce og kartoffelsne, Velbekomme Mange glade madhilsner John. I panden hælder du hakkede tomater og madlavningsfløde. Svinemørbrad fra grisen er både mør.

Mørbradbøffer i flødesauce step by step

  1. Skær bacan i mindre stykker..
  2. Rens champignon og skær dem i grove stykker..
  3. Skræl løgene og skær dem i skiver.
  4. Steg baconstykkerne sprøde..
  5. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle..
  6. Steg champignon i bacon fedt. evt tilsæt lidt smør hvis det er nødvendigt. Når de er færdige kommes e på en tallerken og stilles til siden..
  7. Skur ned for varmen og sauter nu løgene på panden til de er klare og bløde. det sættes til siden når de er færdige..
  8. I panden kommes de stege champignon, bacon, fløde og bouillon. smag til med salt og peber. Lad saucen simre imens bøfferne gøres klar..
  9. Afpuds mørbradden og skær den ud i ca. 2 cm tykke bøffer. Tryk dem lidt flade med hånden..
  10. Steg dem i smør på en anden pande. Først brunes de af i ca. 1 minut på begge sider. krydder nu med salt og peber. Herefter steges de ved middelvarme i 3 minutter på begge sider..
  11. Hæld saucen over bøfferne og kom de bløde løg på toppen..

Mørbradbøffer med bløde løg En god klassiker med svinemørbrad. Bred kartoflerne ud på en bageplade med bagepapir. Mørbradbøffer i flødesauce med bløde løg og champignons er en af de helt store og gode klassiske danske mormorretter, der altid vil være et stort hit. Mørbradbøffer i flødesauce smagt til med enebær og tyttebær. Forrygende opskrift på en skøn mørbrad med sennep og estragon i flødesauce - nem og lækker aftensmad, som også sagtens kan bruges til gæstemad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Mørbradbøffer i flødesauce"

Post a Comment