Recipe: Appetizing Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble

Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble. Denne grønkålssalat består af grønkål vendt i en skøn dressing, sprøde og friske granatæblekernerm sødt og spicy græskar og en god feta. En mellemøstligt inspireret pastasalat med langtidsbagte tomater, bagt aubergine, grønne bønner og en cremet tahindressing. Grønkålssalat med appelsin og granatæble - Se opskriften her

Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble I denne opskrift har jeg bagt Hokkaido græskar og blandet i en vidunderlig salat. Grønkålssalat med bagt blomkål og tahindressing, feta og granatæblekerner - Stinna. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. You can cook Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble

  1. You need 1 of granatæble.
  2. It's 1 of økologisk hokkaidogræskar.
  3. It's 100 g of hakket og skyllet grønkål.
  4. It's 2 spsk of vindruekerneolie.
  5. It's 1,5 spsk of hvidvinseddike.
  6. It's of Saften fra en appelsin.
  7. Prepare 1 håndfuld of saltmandler.
  8. Prepare of Salt/peber.

Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme. Mummum.dk. · Opskrift på en lækker og meget frisk julesalat, som består af en sprød grønkålssalat med appelsin og granatæble toppet med mandler. Det er super dejligt med kommentarer på mine billeder, og det er super skønt at I er interesseret i mine opskrifter. Selvfølgelig skal I heller ikke snydes for denne opskrift.

Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble step by step

  1. Skyl og skrub græskaret og varm ovnen op til 180 grader varmluft. Hvis du bruger et øko græskar behøver du ikke skære skrællen af ellers starter du med at skære skrællen af græskaret..
  2. Halvér græskaret og skrab kernerne ud. Skær græskaret i tern og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Krydr med salt, peber (evt paprika hvis du har lyst). Bag dem i ovnen i 12-15 minutter. Vend dem undervejs. Tag dem ud og lad dem køle af..
  3. Befri kernerne fra granatæblet og sæt dem til side..
  4. Bland olie, eddike. Pres saften ud af appelsinen og tilsæt den til dressingen. Smag til med med salt og peber..
  5. Hæld dressingen over grønkålen og vend det godt sammen så grønkålen suger dressingen til sig. Vend herefter græskarternene i..
  6. Læg det i serveringsskålen og hæld granatæblerne over. Hak en håndfuld saltede mandler groft og drys det over som topping..

En lækker frisk salat med både noget mættende, noget cremet, noget sprødt og noget frisk. En klar anbefaling til denne grønkålssalat. Bagt hokkaido græskar med rucola, salatost og ristede kerner. Rødkålssalat med appelsin, granatæble og syltede tranebær. Grønkålssalat med revet rødbede og quinoa.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Grønkålssalat med bagt hokkaido og granatæble"

Post a Comment