Recipe: Tasty Pakistansk krydret fiskeret

Pakistansk krydret fiskeret. Defintely the first place to visit when Solen skinner og vi hos Fiskeriet ønsker å dele ut en fish & chips middag for to til en heldig vinner 🍽. Hur tillagar man bäst fisk i ugn? Här är lite enklare tips och tricks som gör att du lyckas med att tillaga fisk och sjömat.

Pakistansk krydret fiskeret Raita er en slags yoghurt-dressing med agurk, der passer særligt godt til krydret mad. Indisk og mere er på menukortet hos Sahil - Indisk & Pakistansk Restaurant i København K, og når du bestiller via Hungry.dk optjener du bonusmåltider hos restauranten. Betal nemt med kort, kontanter og. You can have Pakistansk krydret fiskeret using 20 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pakistansk krydret fiskeret

  1. It's 600 g of hvid fisk i filet f.eks. kuller, sej eller kulmule.
  2. It's of Marinade: Saft af 1 lime.
  3. It's 1/2 of tsk. stødt spidskommen.
  4. You need 2 of tsk. salt.
  5. You need of Tomatsalat med syltede løg: 1 stort rødløg.
  6. You need 1/2 of dl æbleeddike.
  7. You need 1 of tsk. salt.
  8. You need 4 of tomater.
  9. You need of Fyld: 1/2 dl smagsneutral olie.
  10. You need 2 of mellemstore løg.
  11. You need 3 of mellemstore tomater.
  12. You need 1 of spsk. finthakket frisk ingefær (10 g).
  13. It's 3 of små stærke grønne chili (hele).
  14. You need 2 of tsk. salt.
  15. You need 1/2 of tsk. stødt gurkemeje.
  16. Prepare 1 of tsk. stødt spidskommen.
  17. It's 1 of tsk. stødt koriander.
  18. It's of salt, friskkværnet peber, tørret røde chiliflager.
  19. It's of Drys: En håndfuld frisk hakket koriander.
  20. It's of Tilbehør. Ris eller fladbrød og 1 lime.

Uer i krydret tomatsaus med løk, hvitløk, rød chili og sitron. Hell halvparten av oljen i en ildfast form. Legg i fisken med løkringer over. Gjør en vri på fiskemiddagen og server fisken i burgerbrød sammen med salat og en sprek Fordel ruccula oppå og legg et stykke stekt fisk på hvert burgerbrød.

Pakistansk krydret fiskeret instructions

  1. Marinér fisken: Skær fisken i stykker på cirka 5 x 5 cm. Jeg blandede først fiskestykkerne med spidskommen og salt, og derefter tilsatte jeg limesaften. Kom fiskestykkerne i marinaden, og lad stå i 20-25 minutter..
  2. Tomatsalat med syltede løg: Skær rødløg i tynde skiver. Kog æbleeddike og salt op og hæld den kogende blanding over løgene i en lille skål. Lad blandingen trække mindst 20 minutter. Bland tomater i skåret i både med de syltede løg..
  3. Lav fyld til retten: Gør grøntsagerne klar: Hak løgene (Skær løg i små tern). Kom dem i sin egen skål. Hak hvidløg og ingefær fint. Kom det i sin egen skål. Hak chilien eller kom den i retten hel og tag den op når maden er stærk nok. Skær tomater i små tern. Kom det i sin egen skål..
  4. Steg grøntsager og lav retten færdig ca. 15 min. før der skal spises Brun løg i olie først. Vend hvidløg, ingefær og chili i. Steg et par minutter, og tilsæt salt, og gurkemeje. Tilsæt derefter tomater. Skru lidt ned for blusset, og steg videre i ca. 10 minutter. Krydr nu med spidskommen, koriander og chili..
  5. Tilsæt fisken der er marineret: Vend forsigtigt fiskestykkerne i saucen, og lad retten dampe under låg i 5 – 10 minutter til fisken er fast og hvid..
  6. Smag til med salt, peber og evt. lidt tørret chili. Drys med frisk koriander. Serveres med lidt frisk limesaft på toppen, tomatsalat med syltede løg og ris eller brød til..

Legg løkskiver og litt squashsalat på. Kyckling karahi- Pakistansk gryta - ZEINAS KITCHEN. Läcker pakistansk kycklinggryta med smak av ingefära och tomat. Grytan är lättlagad och full med smaker. Underbar att servera med ris, naan. #fiskeriet

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Pakistansk krydret fiskeret"

Post a Comment