Recipe: Delicious Grillede lammekoteletter med bulgursalat
Grillede lammekoteletter med bulgursalat. Steg lammekoteletterne på en varm pande i det olie, der hænger ved, gerne med lidt hvidløgsfed og rosmarin på panden også. Se her hvor længe grillede lammekoteletter skal have på grillen. Og lav denne dejlige marinade med rosmarin og hvidløg til lammekødet.
Bulgur lages av durumhvete som er forkokt, tørket og knust. Panna Cotta Appetizers Ethnic Recipes Food Grilling Dulce De Leche Antipasto Entrees Meals. Kjøp Grillede lammekoteletter med potetsalat og resten av ukeshandelen med ett klikk! You can have Grillede lammekoteletter med bulgursalat using 20 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Grillede lammekoteletter med bulgursalat
- Prepare 1 of lammeryg skåret ud til koteletter.
- It's of Læsø salt og kværnet peber.
- You need of Lidt hvidløg og en lille Kvist rosmarin.
- It's of Olivenolie til at marinere dem med.
- You need of Frisk bulgursalat med granatæblekerner.
- Prepare 3 of spk. Olivenolie.
- You need of Saft af en kvart/ 1/2 økologisk citron (tjek hvor sure dine citroner er).
- It's 1 of spk. Æblecider eddike.
- It's 1/2 of tsk. Cayennepeber.
- Prepare 1 of spk finthakket persille.
- It's 1 of spk finthakket frisk mynte.
- You need 1 of spsk. Hakket basilikum.
- You need 1 of dl. Bulgur (kogt bliver der vel ca. 2 dl.).
- Prepare 2 of dl. Kogende vand.
- It's 1 of gulerod skåret i små tern.
- Prepare of Ca 1/2 fennikel skåret i små tern.
- You need 1/2 of agurk (midten fjernet med en teske) skåret i små tern.
- It's 1/2 of finthakket pink løg (man kan også bruge rødløg ell salatløg).
- It's of Granatæblekerner fra et kvart granatæble.
- Prepare of Et par blade hakket salvie som pynt.
Krydr lammekoteletterne med salt og peber. Gril dem et par minutter på begge sider. Server med et drys af snittede radiser, agurk og purløg. Når først du har gang i kullene er den her opskrift lynhurtig.
Grillede lammekoteletter med bulgursalat step by step
- Massér lammekoteletterne med olivenolie og krydr dem. Lad dem stå ved stuetemperatur ca. 1/2 før de skal grilles. Grill 2-4 min på hver side- hvil 5 minutter.
- Rør marinaden af olivenolie, citronsaft, æblecidereddike,hvidløg, cayennepeber, persille, basilikum. Kog 1 dl bulgur med 2 dl. Kogende vand ca.5 minutter under låg. Mine skulle ikke skylles. Lad dem stå lidt til de er møre. Afkøl..
- Skær gulerod, fennikel, pink løg og agurk i små fine tern. tilsæt granatæblekerner..
- Vend den kogte bulgur med med marinaden, gulerødder, fennikel, agurk, pink løg samt granatæblekerner. Krydr smag til om der mangler noget..
Lammekoteletter på grillen, servert med en frisk og god, gresk salat, får deg til å drømme om hvite hus med blå dører og greske sandstrender. Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i. Denne oppskriften på lammekoteletter med tabbouleh henter inspirasjon fra Midtøsten. En skikkelig enkel luksusrett som du kan grille til hverdag og helg!
0 Response to "Recipe: Delicious Grillede lammekoteletter med bulgursalat"
Post a Comment