Recipe: Perfect Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken

Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken. Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken. En god veninde bad om det, jeg ellers aldrig aldrig giver mig i kast med, nemlig bryllupskager. Jeg er lidt bange for brude, som ofte ender med at orkestrere hele eventen.

Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken Vælg imellem træ, metal, forskellige stilarter og størrelser. Hvis du gerne vil dele dit køkken op i flere områder, kan du også det. Du kan f.eks. have din ovn og kogeplade i et element langs væggen, mens vandhanen er på en køkkenø i midten. You can have Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken using 15 ingredients and 19 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken

  1. It's 1 of portion nougatcrème også fra Rimmers Køkken -.
  2. You need 1 håndfuld of ristede og groft hakkede hasselnødder uden skal.
  3. Prepare 1/2 of portion hindbærmousse fra 'Charlotte' fra Rimmers Køkken.
  4. It's 1 of makronbund.
  5. It's 1 of portion lagkagebunde (Panja's) også fra Rimmers Køkken.
  6. You need of Lidt whisky, rom eller cognac til at 'bløde' din bunde op med.
  7. Prepare of hindbærsyltøj (købt eller hjemmelavet).
  8. It's of Chokoladeglasur:.
  9. It's 75 g of chokolade.
  10. You need 150 g of flormelis.
  11. It's of lidt vand.
  12. You need 3-4 of dl fløde.
  13. You need 200 g of marcipan.
  14. Prepare of ca 100 g flormelis.
  15. Prepare of ca 25 g glukose.

Lagkage m. chokoladecreme og hindbærmousse — Смотреть на imperiya.by. Bliv inspireret til nyt køkken i forskellige farver og designs fra Epoq. Epoq giver dig muligheden for at tegne dit drømmekøkken. Uanset om du er ude efter et traditionelt eller moderne køkken, kan du vælge mellem en række farver, designs og køkkenindretninger.

Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken step by step

  1. Lav en portion nougatcrème og stil den på køl før og efter den piskede flødeskum.
  2. Bag en makronbund.
  3. Bag lagkagebundene.
  4. Lav hindbærmoussen.
  5. Rist hasselnøddekerner uden skal. - Du kan også riste dem MED skal. Så skal du bagefter 'nulre' kernerne i et viskestykke for at få skallerne af. Hak dem groft.
  6. Byg kagen op med en lagkagering eller ringen til en springform. Har du kageplast, kan det være smart at 'fore' formen evt i flere omgang alt efter højden på dit plast.
  7. Læg makronbunden på først. Fordel den færdige og helt kolde nougatcrème. Drys de grofthakkede hasselnødder over.
  8. Læg en lagkagebund på, læg en håndflade på og jævn forsigtigt crèmen nedenunder. Stænk med lidt cognac (eller rom eller whisky) for at give bundende lidt saftighed.
  9. Smør et ultratyndt lag hindbærsyltetøj over.
  10. Fordel hindbærmoussen over kagen.
  11. Læg den sidste lagkagebund på og stil til afkøling og 'sætning'. Gerne natten over.
  12. Placer kagen på en rist og læg evt bagepapir nedenunder. Stil et fladt kagefad ved siden af. Find din yndlings paletkniv frem.
  13. Smelt chokoladen over vandbad.
  14. Rør flormelis og vand i en lille gryde og varm det en smule op. Tilsæt chokoladen og juster nu glasuren, så den hverken er for tyk eller for tynd. Den skal kunne hældes over kagen og næsten fordeles af sig selv. Smør evt hurtigt og i et enkelt tag eller to med paletkniven. Placer forsigtigt kagen umiddelbart efter på kagefadet. Glasuren skal nemlig ikke stå ret længe, for den begynder at krakelere lidt, hvis man flytter på kagen.
  15. Ælt marcipanen med flormelis og glukose. Rul ud på en tyndt lag flormelis. Mål længens og højden på din kage og vær omhyggelig med at skære et lige stykke, der passer på begge led.
  16. Pisk flødeskummen stiv og brug noget af den til at smøre den op med på siderne. Marcipan vil gerne fæstnes på fx flødeskum, men ikke de to mousser.
  17. Rul nu forsigtigt marcipanen omkring kagen. Synes du den er svær at håndtere, så overvej, om ikke perfekt er mindre vigtigt, så båndet i stedet kan skæres i to stykker, og dermed få to sammenføjninger.
  18. Hæld resten af flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetylle og pynt nu i kanten af kagen, der hvor marcipan møder chokoladetop.
  19. Skal kagen stå på køl indtil servering, kan man godt komme til at slås lidt med marcipan, der sveder. Flødeskummet hjælper til at forhindre det. - Den smalle køkkenfilm, kan også rulles forsigtigt omkring kagen. Jeg brugte noget af min kageplast, også så kagerne bedre kunne holde til transporten.

Mette Blomsterbergs Othellolagkage er en klassiker, der smager helt fantastisk! fFå opskriften på den skønne lagkage lige her. · Kombinationen af den intense browniebund og den friske hindbærmousse burde være nok i sig selv, men chokoladeganachen. Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. Stilen er både unik og rustik, blandet med fransk romantik. Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Othellolagkage, m. hindbærmousse og nougatcrème - Rimmers Køkken"

Post a Comment