Recipe: Perfect Biscotti med pistacie og fuldkornsmel

Biscotti med pistacie og fuldkornsmel. Olivenolie giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag - og som bonus masser af sundt fedt. De er endda nemme at bage selv. Biscotti er en klassisk italiensk småkage, som er god til både the, kaffe eller gløgg.

Biscotti med pistacie og fuldkornsmel Jeg havde tænkt at bage en omgang biscotti med mandler og kanel, men endte med pistacienødder og kardemomme. Jeg var så heldig at Claus Nå, men tilbage til min biscotti - her kommer opskriften og det gode ved disse kager er, at man kommer det i, som man har i skabene eller lave dem naturel. Grovhackad mörk choklad och finrivet skal av citron ger kakorna fin smak. You can have Biscotti med pistacie og fuldkornsmel using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Biscotti med pistacie og fuldkornsmel

  1. You need 500 g of mel (Jeg brugte goldblume fuldkorn og 480 g).
  2. You need 350 g of sukker.
  3. Prepare 1/2 of tsk fint salt.
  4. You need 1/2 of tsk bagepulver.
  5. Prepare 1 of tsk god vaniljeekstrakt eller korn af en vanilje stang.
  6. You need 4 of store æg (200 g uden skal).
  7. Prepare of Reven citron skal af 2 citroner.
  8. It's 2-3 of kviste rosmarin.
  9. You need of Evt 1 spsk citron sukker hvis du bruger det så tag 1 spsk sukker fra sukkermængden.
  10. It's 250 g of pistacie nødder usaltede.

Förvara biscottin i rumstemperatur i en lufttät burk. Du har allerede gitt Biscotti med mandler og sjokolade en vurdering! Rør smør og sukker godt sammen. Tilsett litt mer mel om deigen er veldig klissete.

Biscotti med pistacie og fuldkornsmel step by step

  1. Begynd med sukker som du kommer I skål, hvis du bruger citronsukker så brug lidt mindre! Tilsæt kviste af rosmarin - reven citron - du kan også ‘spare’ på citronskal hvis du bruger citronsukker! Bland sukker godt med citron skal og rosmarin og lad det stå gerne en times tid eller længere. Fjern så timianskviste..
  2. Bland alle ingredienser og rør godt igennem - det gøres nemt på røremaskine..
  3. Del dejen i 3. Frys evt 1-2 ruller..
  4. Læg rullen på en bageplade med bagepapir og bag I ca 20 - 25 min ved 180 grader - bage tid afhænger lidt af tykkelse på rulle - de skal ikke være over bagte!.
  5. Skær skiver mens rullen er varm - bedst med en skar brød kniv! Læg skiverne på bagepladen og sæt retur i ovn som er skruet ned til 120 grader - ca 6-8 min. Afkøl..

Del deigen i fire og rull hver del til en pølse like lang som stekebrettet. Saftige og søde mazarinmuffins med syrlige rabarber, pistacie og en vaniljeprikket frosting - en lækker lille sommerkage med sæsonens dejlige rabarber. Använder du dessutom riktigt smör blir de extra möra. Receptet kommer från webbtidningen Le Parfait. Biscotti er noe av det beste jeg vet når det kommer til kjeks.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Biscotti med pistacie og fuldkornsmel"

Post a Comment