Easiest Way to Prepare Delicious Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt

Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt. Kylling i karry med grove ris Butterflied kylling med fritter og ærtetzatziki. Kylling i karry er et stort hit hjemme hos os.

Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt Man kan lave det til et samle selv projekt henne ved bordet, så børnene. Stegte ris og stegt kylling der steger i ét fad med grøntsager. Alt i ét fad-retter er vi totalt fan af her i huset. You can have Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt using 21 ingredients and 24 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt

  1. Prepare 1 of Kylling (1300gr) rens den.
  2. You need 2 of Stort alm løg (Hakkes fint).
  3. Prepare 1 of Rødløg (Hakkes fint).
  4. Prepare 2 of Skalotteløg (Hakkes fint).
  5. You need 3 of dl Cola.
  6. You need 1 of dl Vand.
  7. It's of Fyld til kylling.
  8. Prepare 200 of gr Philadelphia ost.
  9. It's 2 spsk of Hakket løg.
  10. Prepare 1 spsk of Rødløg.
  11. It's 1 spsk of Paprika.
  12. You need 1 knivspids of Salt.
  13. It's 3 of dl Brun fuldkornsris (valgfri).
  14. You need 2 of dl Jasminris (valgfri).
  15. It's 10 of dl vand + 1 terning grøntsagsboullion.
  16. It's 500 of gr Frosne grøntsager el friske.
  17. It's 1/2 of Spidskål (snittes tyndt).
  18. It's 4 spsk of Sød chilisauce.
  19. It's 1 spsk of Kryddersalt.
  20. You need 1 spsk of Allroundkrydderi.
  21. Prepare 1 of buket Broccoli (skylles).

Nemme retter, fyldt med smag og hvor selv opvasken går som en leg. På bloggen finder du flere af disse One pot-retter - foruden alle simreretterne til stegeso, hvor alt også. Kylling i karry med grove ris Prøv opskriften på grillet kylling med ris fra den nyeste sæson af 'Nak og æd'.

Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt instructions

  1. Tænd ovnen på 200 gr varmluft..
  2. Læg den renset kylling med brystet opad, på et spækbræt el gør som mig, læg den på den pose den var i, for at spare på opvasken. Klip posen op.
  3. Løft skindet op og kom forsigtig dine fingerspidserne ind imellem skindet og kødet. Kør lidt frem og tilbage, så vil skindet løsner sig fra kødet, så du får en lomme. Pas på ikke at lave hul i skindet.
  4. Rør fyldet sammen og kom det ind i lommen med en ske. Hvis det nødvendigt, at få fyldet længere ned. Gør du det ved at lægge din hånd udenpå skindet og pres fyldet nedad (forsigtigt) Glat det uden på skindet med hånden, så det bliver pænt og jævnt fordelt. Gem ca 1 spsk.
  5. Smør resten af fyldet på kyllingen og kom den i et ovnfast fad, krydder med paprika - salt - peber.
  6. Hæld de 3 dl cola og 1 dl vand i fadet til kyllingen. Kom så lidt af de hakkede løg ovenpå og læg låg på. Fadet sættes ind i ovnen, på anden nederste ribbe.
  7. Sæt uret på 60 min, spæd kyllingen ind imellem, med det væde der ligger i fadet. Hold øje med, at der hele tiden er nok væde i fadet, ellers kommer du lidt mere i.
  8. Nu skyller du risene godt, til vandet er klar, kom ris og vand over i en gryde og smuldrer en boullionterning i. Koges efter anvisningen på posen. Efter de har kogt 5 min røres der rundt, så boullionterning bliver fordelt i risene. Når de er færdig, skal de bare tages af varmen og stå til de skal bruges.
  9. Kom lidt fedtstof i en gryde, blancer resten af løgene..
  10. Tilsæt grøntsagerne, når de ikke er frosne længere, tilsætter du den snittede spidskål, rør rundt til det hele har taget lidt farve og kom så en håndfuld broccoli i..
  11. Kom 2 dl vand ved - sød chilisauce - Kryddersalt og allroundkrydderi.
  12. Rør det hele godt sammen og lad det simre til det er Aldente ca 15 min. Rør godt i det, så det ikke brænder på. Damp resten af broccolien. Sæt det hele til side, og hold det varm, hvis det når at blive færdig før kyllingen.
  13. Når de 60 min er gået, tag låget af og hæld væden over i en lille gryde.
  14. Sæt kyllingen tilbage i ovnen, uden låg. Sluk ovnen.
  15. Lav sovs af væden, ved at jævne den med lidt marizena. Du kan si den hvis du har lyst. Jeg gør det sjældent..
  16. Der bliver ikke ret meget sovs, men sådan skal det være. Jeg lavede også lidt beanaice sovs, ved siden af. For vores datter elsker beanaice sovs. Men ellers er Vi ikke de store sovse spisere..
  17. Tag kyllingen ud og parter den, læg den på et fad.
  18. Bland risene med grøntsagerne, kom i en skål. Kan også serveres hver for sig.
  19. Server med de 2 sovse til.
  20. Tip og tricks : Ønsker du mere sovs, kan du komme 3 dl vand og en halv hønse el okse boullionterning i væden, (el kokosmælk sammen med 1 tsk tomatpuré) tilsæt 75 gr pikant ost, kog det op. Det smager så godt. Smag til med lidt salt og peber, jævn det med marizena. hvis det er nødvendigt.
  21. Tip og tricks: Du kan også servere en god karrysovs.
  22. .
  23. .
  24. .

På en halv time kan du sikre dig et velsmagende aftenmåltid til dine gæster. (©DR). Kylling i karry med ris er en nem gryde- eller panderet, som du laver med mundrette stykker af kyllingebryst. Kyllingestykkerne svitses på panden eller i gryden, og tilsættes hønsefond eller hønsebouillon, samt grønsager efter eget valg. Her har jeg valgt ærter, æbler og forårsløg, men du. Den ene er at det er en suveræn basis opskrift på kylling med sprødt skind.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Fyldt stegt kylling i cola med ris/grønt"

Post a Comment