How to Prepare Appetizing Trifli med æble- og blommemos

Trifli med æble- og blommemos. Trifli er en lækker, klassisk dessert, som kan laves i mange varianter. Jens Vollmer lavede denne trifli med æble i 'Spis og Spar. Opskriften er nem, men når triflien serveres i glas, ser den ekstra eksklusiv ud - og så smager den fantastisk.

Trifli med æble- og blommemos Jeg lavede de her små portionsanrettede glas med æblegrød, skyr og nøddekaramel crunch. Æble/blommekompot til trifli. De skrællede æble- og blommebåde kommes i en gryde, flæk vanillestæn- gerne og skrab vanillekornene ud med bagsiden af en kniv. Læg de tomme vanillestænger op i gryden sammen med saft fra citron og alle de øvrige ingredienser. You can cook Trifli med æble- og blommemos using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Trifli med æble- og blommemos

  1. You need of dl æblemos.
  2. Prepare of dl blommemos.
  3. Prepare of Ca. 4 dl knuste kammerjunkere.
  4. You need of Ca. 4 dl knust chokoladekage/brownies.
  5. Prepare of dl skyr med vanilje eller skyr iblandet vaniljesukker.
  6. Prepare of Pynt:.
  7. Prepare of Fx kiwi i tern (2 stk.) + et drys hakkede mandler pr. glas.

Trifli med kakaoskum og friske bær. Se, hvad vi ellers skriver om: Rabarber, Sommerdessert, Jordbær, Æble, Marmelade, Kage, Jordbær og Bær. Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.

Trifli med æble- og blommemos instructions

  1. Find det antal portionsglas, du skal bruge. Start så med at dække bunden med æblemos. Dernæst fordeles et lag chokoladekage over - og så et lag blommemos..
  2. Så er det tid til et lag med knuste kammerjunkere og et sidste lag æblemos, hvorefter det hele afsluttes med et lag skyr. Dæk hvert glas med film (som på billedet), og sæt dem på køl i min. et par timer og evt. til dagen efter..
  3. Lige inden servering pyntes desserten (glemte lige at tage et billede). Det er en ret fyldig, men meget lækker og cremet dessert!.

Thanksgiving og jul er ensomme tider for kakerlakker der ikke har nogen. Pisk smeltet smør, mælk og æg sammen og rør det i de tørre ingredienser. Æblerne skrælles, befries for kernehus og skæres i tern. De blev rigtig godt modtaget (: Jeg fik dog over dobbelt så mage muffins som opskriften siger, men det var der ingen der havde noget i. © Leveret af Aktiv Træning. Rødbedesalat med æble og hytteost er en opskrift, der er lige til at gå til. Giv halvdelen af rødbederne et opkog og lad den anden halvdel forblive rå.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Trifli med æble- og blommemos"

Post a Comment