Recipe: Perfect Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken
Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken.
You can have Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken
- It's of Smeltet smør til formen (eller fx Lurpak fedtspray).
- Prepare of Basisdej:.
- You need 100 g of koldt smør i tern, evt usaltet.
- Prepare 110 g of sukker.
- Prepare 75 g of mandel mel.
- It's 75 g of mel.
- You need 1 of tsk bagepulver.
- It's 2 of æg, stuetempererede.
- Prepare of Fyld:.
- You need 150 g of frosne hindbær.
- Prepare 25 g of mandelflager.
- It's drys of flormelis.
Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken instructions
- Sæt ovnen på 180° Smør en 20 cm springform med smeltet smør og beklæd bunden med bagepapir (eller i omvendt rækkefølge).
- Find din foodprocessor frem og bland smør, sukker, mandelmel, mel og bagepulver i skålen. - Lad maskinen køre (med kniven) indtil blandingen ligner rasp eller revet ost. Tilsæt æggene og brug nu 'pulse'-funktionen indtil dejen er glat og lige akkurat blandet sammen.
- Fordel dejen i springformen og glat overfladen ud med bagsiden af en ske. Drys/fordel hindbærrene ud over kagen og tryk dem forsigtigt ned i dejen med bagsiden af en ren ske. Drys mandelflagerne ud over til sidst.
- Bag kagen i den forvarmede ovn i 35-40 minutter indtil den er gylden og bagt færdig.
- Lad kagen stå og dampe lidt af i 5 min før ringen løsnes og tages af. Lad nu kagen stå, stadig på formens bund, på en bagerist.
- Serveres lun med et drys af flormelis hen over.
- TIPS: Kagen her vil holde sig i op til 3 dage, hvis den opbevares i en lufttæt boks på et køligt sted (ikke i køleskabet).
0 Response to "Recipe: Perfect Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken"
Post a Comment