Recipe: Perfect Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken

Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken.

Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken You can have Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken

  1. It's of Smeltet smør til formen (eller fx Lurpak fedtspray).
  2. Prepare of Basisdej:.
  3. You need 100 g of koldt smør i tern, evt usaltet.
  4. Prepare 110 g of sukker.
  5. Prepare 75 g of mandel mel.
  6. It's 75 g of mel.
  7. You need 1 of tsk bagepulver.
  8. It's 2 of æg, stuetempererede.
  9. Prepare of Fyld:.
  10. You need 150 g of frosne hindbær.
  11. Prepare 25 g of mandelflager.
  12. It's drys of flormelis.

Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken instructions

  1. Sæt ovnen på 180° Smør en 20 cm springform med smeltet smør og beklæd bunden med bagepapir (eller i omvendt rækkefølge).
  2. Find din foodprocessor frem og bland smør, sukker, mandelmel, mel og bagepulver i skålen. - Lad maskinen køre (med kniven) indtil blandingen ligner rasp eller revet ost. Tilsæt æggene og brug nu 'pulse'-funktionen indtil dejen er glat og lige akkurat blandet sammen.
  3. Fordel dejen i springformen og glat overfladen ud med bagsiden af en ske. Drys/fordel hindbærrene ud over kagen og tryk dem forsigtigt ned i dejen med bagsiden af en ren ske. Drys mandelflagerne ud over til sidst.
  4. Bag kagen i den forvarmede ovn i 35-40 minutter indtil den er gylden og bagt færdig.
  5. Lad kagen stå og dampe lidt af i 5 min før ringen løsnes og tages af. Lad nu kagen stå, stadig på formens bund, på en bagerist.
  6. Serveres lun med et drys af flormelis hen over.
  7. TIPS: Kagen her vil holde sig i op til 3 dage, hvis den opbevares i en lufttæt boks på et køligt sted (ikke i køleskabet).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Hindbær og mandelkage fra BakeClub Australia - Rimmers Køkken"

Post a Comment