Easiest Way to Cook Yummy Klatkager af en rest risengrød

Klatkager af en rest risengrød. Klatkager af risengrød er faktisk en gammel opskrift, som i gamle dage blev brugt Og hvem kender ikke til at skulle kassere den sidste lille rest af risengrød? Klatkager af risengrød er en sikker klassiker på morgenbordet efter juleaften, eller som lækker eftermiddagsmad eller dessert i december. Risengrød - helt klassisk - som mange bedst kan lide den.

Klatkager af en rest risengrød Så er klatkager med risengrød den perfekte løsning mod madspild. Klatkager lyder fesent, men prøv lige opskriften. Har du en rest risengrød i overskud er det helt oplagt at lave klatkager. You can have Klatkager af en rest risengrød using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Klatkager af en rest risengrød

  1. You need 1 1/2 of dl kogt risengrød.
  2. It's 1 of æg.
  3. Prepare 3/4 of dl mel.
  4. You need of Lidt sukker.
  5. It's of Smør til at stege i.
  6. You need of Tilbehør:.
  7. Prepare of Flormelis.
  8. Prepare of Lidt hindbær.
  9. You need of Jordbærsyltetøj.

Bland risengrøden med æggeblomme, mel, sukker og vaniljekorn, og rør det godt sammen (når du skraber kornene ud af vaniljestangen, så mas dem sammen med lidt sukker på skærebrættet, inden du blander dem i. Klatkager af risengrød kan man altså spise hele året rundt, hvis du spørger både mig, bjørnen og vores børn. Især de tre sidst nævnte elsker risengrød og tigger og beder mig ofte om at lave det. Jeg selv synes dog ikke helt, at risengrød er noget man kan spise til aftensmad, men mere som en dessert.

Klatkager af en rest risengrød instructions

  1. Bland ingredienserne til en blød dej. Varm en pande op og lad smørret brune..
  2. Kom små klatter af dejen på og steg dem ialt 10 minutter til de er sprøde og gyldne. Server dem med flormelis og jordbærsyltetøj. Drik gerne et glas gløgg dertil. Jeg plukkede lige de sidste hindbær på vores Autum bliss hindbærbuske..

Klatkager er en fremragende måde at bruge en rest af risengrød på, og dermed er du med til at hindre madspild. Skønne vafler lavet af en rest risengrød og stegt i et vaffeljern. De spises med en skøn marmelade og gerne med en god kop kaffe til. Næste gang laver jeg dobbeltportion af min risengrød, så jeg er sikker på at have til disse. Når man står med en rest risengrød, så er det helt perfekt at bruge den til at klatkager af.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Klatkager af en rest risengrød"

Post a Comment