Recipe: Delicious Mynte-ananas med vaniljeis

Mynte-ananas med vaniljeis. Sammen med vaniljeis og siruppen fra vakuumposen, er den en perfekt afslutning på et dejligt måltid mad. Hvis du vil forberede desserten i lidt godt tid,. Mynte-ananas med vaniljeis Ananas tilberedt i sous vide.

Mynte-ananas med vaniljeis Ja egentlig er dette vaniljekranse dej og de kan bages som vaniljekranse - Men jeg har ikke en tyl eller værktøj til kranse. Ananas og mynte passer rigtig godt sammen - også i denne smoothie, som har en fin balance mellem det friske, det syrlige og det søde. En flot og stilfuld dessert med ananas, mynteblade og rørsukker. You can have Mynte-ananas med vaniljeis using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Mynte-ananas med vaniljeis

  1. You need 1/4 of ananas.
  2. Prepare 2 spsk of hakket mynte.
  3. It's 2 spsk of rørsukker.
  4. Prepare 1 of knivspis salt.
  5. Prepare of Lidt ekstra rørsukker til servering.
  6. You need of Vaniljeis.

Mynte og ananas dur bare sammen, og i sous vide bliver smagen bare endnu bedre. Spis de smagfulde, søde og lækre ananas med en lækker kugle vaniljeis. Lækker og sød dessert lavet i sous vide! Tørk av bitene med papir, og pensle med rapsolje.

Mynte-ananas med vaniljeis step by step

  1. Bland mynte og rørsukker og salt i en morter.
  2. Del den kvarte ananas i 4 både, og fjern skallen.
  3. Kom ananas i vakuumposen og drys myntesukker over.
  4. Kom i sous vide 75 grader 1 time.
  5. Tag ananassen ud af posen, og kog væsken fra posen ind til en sirup (kog til de er ca 2 spsk. tilbage).
  6. Anret ananasstykkerne og drys med rørsukker - brænd rørsukker til karamel med en gasbrænder.
  7. Server med vaniljeis og siruppen.

Legg anansen på grillplaten, og Opskrift: Perfekt Mynte-ananas med vaniljeis; Sådan Tilberedning Lækre Sprøde glutenfri småkager med citron og blå birkes; Opskrift: Yummy Sesammørdej (med mangomousse) - Rimmers Køkken; Sådan Foretag Aftensmagende Eksotiske mangotærter (glutenfri og vegansk) - Rimmers Køkken For geler med krydder som ingefær, kutt et stykke av roten, skrell av og skrell den. Deretter bare plasser de små brikkene i begeret (e) og fyll det med mineralvann og ta med fryseren. å lage is med blomster, som skal plasseres dekorere isen bøtte, blomster valg du foretrekker, på plass (er) forminha (e) og fyll opp med vann. Serveres med friske bær og evt. vaniljeis eller flødeskum. Nævn os på dit billede med @madformadelskere og tag #madformadelskere! Prøv også: Creme brulee sous vide og Mynte-ananas sous vide.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Mynte-ananas med vaniljeis"

Post a Comment