How to Prepare Yummy Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken
Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken.
You can have Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken using 24 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken
- You need of Gærdej:.
- It's 25 g of gær.
- You need 3 of dl kærnemælk.
- Prepare 75 g of smør, stuetempereret.
- You need 1 of æg.
- Prepare 2 spsk of sukker.
- Prepare 1/2 of tsk salt.
- Prepare of ca 450 g mel.
- Prepare of Marcipanremonce:.
- You need 75 g of smør, stuetempereret.
- It's 75 g of sukker.
- It's 75 g of marcipan.
- Prepare 2 spsk of mel.
- You need of Lemon curd:.
- It's of Revet skal af 2-3 økocitroner (saften skal også bruges).
- You need 1 1/2 of dl citronsaft, øko.
- You need 150 g of sukker.
- It's 15 g of maizena og lidt vand.
- It's 2 of æg.
- It's 2 of æggeblommer.
- Prepare of Blå birkes.
- You need of Glasur:.
- It's 150 g of flormelis.
- You need 1-2 of citroner, saften.
Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken step by step
- Gærdej: Opløs gæren i kærnemælken og tilsæt smør og æg.
- Rør ca halvdelen af melet i og tilsæt først dér sukker og salt.
- Ælt mere mel i, indtil du har fået en lækker og blank dej. Sæt den til hævning i ca 45 min.
- Remonce: Riv marcipanen og rør nu de tre ingredienser til en ensartet masse.
- Lemon curd: Kom sukker, citronsaft og den revne citronskal i en kasserolle. Kog det op og lad det trække ca 5 min. Sigt skallen fra. Lad den køle lidt af.
- Pisk æg og blommer sammen i en gryde. Opløs majsstivelsen i lidt vand og kom det ned til æggene. Pisk en omgang.
- Rør den nu lune citronlage i æggene lidt efter lidt (så æggene ikke får et varmechok) og varm det hele op under konstant omrøring.
- Når crèmen begynder at tykne smag på den. Du vil være helt sikker på, at maizenaen ikke smager igennem og har gjort sit job. Sæt til afkøling.
- Snegle: Ælt dejen igennem og del den op i to lige store portioner.
- Rul hver portion ud i en rektangel og smør først et tyndt lag remonce ud over hele fladen, dernæst lemon curd og til sidst et rundhåndet drys blå birkes.
- Rul dejen sammen på den lange led til en roulade. Skær snegle ud i stykker på et par cm. Læg dem i en smurt form eller muffinforme og lad dem efterhæve i ca 30 min.
- Bages ca 15 min ved 220 grader (måske mere).
- Citronglasur: Rør flormelisen op med citronsaft. Vær forsigtig med saften, da en glasur hurtige kan blive for tynd.
- Når sneglene er næsten afkølede pynt med citronglasur og evt endnu et drys blå birkes.
- Smager allerbedst, når de er friskbagte og lige nøjagtig afkølede.
0 Response to "How to Prepare Yummy Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken"
Post a Comment